Home » , » Η "Ελληνοφρένεια" για την κατάρρευση της κρατικής σκευωρίας, σε βάρος του Ρουβίκωνα (Ηχητικό)

Η "Ελληνοφρένεια" για την κατάρρευση της κρατικής σκευωρίας, σε βάρος του Ρουβίκωνα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 | 3:30 μ.μ.

Επειδή το θεωρούμε σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα ακουστεί σε κανένα ραδιοτηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων η παταγώδη κατάρρευση και με δικαστική βούλα η κακοστημένη κρατική σκευωρία σε βάρος μελών του Ρουβίκωνα και η πανηγυρική αθώωση του Γιώργου Καλαϊτζίδη και Νίκου Ματαράγκα, θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε το σχετικό ηχητικό από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ρουβίκωνα. 

Με καυστικό χιούμορ και ευφάνταστες ατάκες οι συντελεστές της εκπομπής αφού κάνουν μια τηλεγραφική αναφορά στην όλη υπόθεση. κατέληξαν ότι επρόκειτο για μια ολοφάνερη κραυγαλέα αισχρότητα, παίρνοντας στην συνέχεια στο δούλεμα τον πολιτικό προϊστάμενο τον μπάτσων, Τάκη Θεοδωρικάκο "που θα δημιουργήσει χαμό διατάσσοντας ΕΔΕ" και ρίχνοντας τις μπηχτές τους στα τηλεοπτικά κανάλια που θα θάψουν την κατάρρευση της κρατικής σκευωρίας.

Αυτή είναι όμως η μια μόνο πλευρά και σωστά την αντιμετώπισε με ιλαρότητα η "Ελληνοφρένεια". Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι αυτή η κακοφτιαγμένη κρατική σκευωρία για την οποία δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνει συντρίμμια στοίχησε και σε ταλαιπωρία αλλά και σε οικονομικός κόστος στην συλλογικότητα. Και πάνω απ' όλα δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι οι "κατασκευαστές" της σκευωρίας, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο δεν θα έχουν καμιά επίπτωση. Το ίδιο άνετα θα μπορούν να φτιάξουν την επόμενη σκευωρία. 

Το ίδιο δεν έγινε και στην περίπτωση του επονομαζόμενου "Ινδιάνου"; Μάλιστα αυτό το άτομο που ήταν από την πρώτη στιγμή ολοφάνερα αθώος φυλακίστηκε για 6 ολόκληρους μήνες.     

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Νοεμβρίου 2021 στις 5:58 μ.μ.

Να μην ξεχάσουμε τα πέντε!!! (5) ολόκληρα χρόνια που φυλακίστηκε άδικα και ο σύντροφος Τάσος Θεοφίλου μέχρι να βρει το δίκιο του.
Καλή δύναμη σε Ν.Ματαράγκα και Γ.Καλαϊτζίδη και σε κάθε θύμα της κρατικής κρεατομηχανής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger