Home » , » Μας παίρνουν τα μέτρα.

Μας παίρνουν τα μέτρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 | 8:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Κι αν δεν κοιμόμαστε στις 01:00, λογικά θα μας κλείνουν τα φώτα».

Τη μουσική! Κλείστε τη μουσική ρε! Και μη είστε όρθιοι, θα κολλήσετε. Μόνο καθιστοί, να φεύγει ο ιός πάνω από τα κεφάλια.
28.828 κρούσματα σήμερα; Εντάξει, πείτε τώρα ποιοι πήγαν στο περίπτερο για μπύρες μετά τα μεσάνυχτα.

Μέτρα, μας παίρνει τα μέτρα το γραφείο τελετών «η ΝΔ». Ο Μητσοτάκης γελάει οπότε ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Κηδείες! Ποιος είπε πως δεν απέδωσαν τα μέτρα; Πέθαναν ως τώρα 20.636. Πόσους να εξοντώσει πια κι αυτή η κυβέρνηση; Χώρα τα πρόστιμα.

Να πανηγυρίσουν οι Βέλγοι Άδωνη; Είχαν 32 νεκρούς σήμερα, 79 εμείς. Πάμε να περάσουμε τώρα την Ολλανδία σε νεκρούς. 17 εκατομμύρια αυτοί, 11 εμείς. Σε θανάτους ανά εκατομμύριο τους περάσαμε σχεδόν όλους!

Γαλάζια τρολλάκια, αγαπούλες μου, για εξηγείστε μας, γιατί είχαμε πέρυσι 4.606 νεκρούς μέχρι να έρθουν τα εμβόλια και φέτος πάνω πάμε για 21.000; Ρωτάω μήνες κι απάντηση δεν παίρνω.

Από τη δέλτα μετάλλαξη στην όμικρον. Τα υπόλοιπα γράμματα; Το μι και το νι που είναι τα αγαπημένα μου; Μι Νι Καπέλο η κατάσταση.

Πέρυσι 29 Δεκεμβρίου είχαμε συνολικά 4.730 νεκρούς. Το 2020 έφυγε με 4.838 νεκρούς. Η κυβέρνηση πήρε μέτρα. Ο δήθεν Μωυσής όμως τα μπέρδεψε. Αντί να μας οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας μας, έριξε τις 10 πληγές. Γιατί δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Ακρίβεια, φτώχεια, ανεργία, ύφεση, χρεοκοπία, σκάνδαλα, φωτιές, σεισμοί, πλημμύρες...

Αλλά φτάνουμε στο τέλος μας. Πυρηνικά έμειναν κι ένας μετεωρίτης. Μετά θα λέμε τα περάσαμε όλα. Θα έχουμε ανοσία. Αφού κάναμε ανοησία στις εκλογές.

16.030 νεκροί σε ένα χρόνο επειδή πήρε μέτρα! Μήπως να μην έπαιρνε; Να το έκανε όπως οι Σουηδοί που είπαν «δε βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουμε»; Τους κατηγορούσαμε, αλλά έχουν 15.256 νεκρούς!

Πήγε Ήπειρο ο Μητσοτάκης. Να χτυπήσει η γκαντεμιά την περιοχή του Τσίπρα. Κι εμείς τα βουνά θα πάρουμε σε λίγο.

Τα περίπτερα κλείστε, τα εστιατόρια. Όχι τα σχολεία, αίθουσες κλουβιά επιβάλλονται. 13 Σεπτέμβρη 2021: 76.277 παιδιά με κορονοϊό. Σήμερα 199.029. Πάνω από 122.000 παιδιά με κορονοϊό. Αυτή είναι μια από προσφορές της αφορισμένης θεούσας στην Παιδεία. Κι εγώ νόμιζα πως μετά την Άννα της Φωτοτυπίας δεν υπήρχε χειρότερη υπουργός Παιδείας.

Μην πάρουμε λεωφορεία, κι ο ιός ψυχή έχει. Ας ζήσει αυτός να πεθάνουμε εμείς. Μπάτσους και όπλα να πάρουμε πάλι. Τι τους θέλουμε τους γιατρούς όταν έχουμε παπάδες; «Ευχαριστώ το Θεό που με γλύτωσε». Περίεργο όμως. Τον γλύτωσε στο Νοσοκομείο. Στο σπίτι; Αφού είναι Πανταχού Παρών. Κάτσε σπίτι, να δεις αν θα σε γλυτώσει. Ο λαός βοηθός.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger