Home » , » Πάλι ελλιπές του κήρυγμα του "αγίου" Πειραιά Σεραφείμ - Βίβλος: Θανατική καταδίκη όποιας γυναίκας δεν μπορεί να αποδείξει την παρθενία της

Πάλι ελλιπές του κήρυγμα του "αγίου" Πειραιά Σεραφείμ - Βίβλος: Θανατική καταδίκη όποιας γυναίκας δεν μπορεί να αποδείξει την παρθενία της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 | 10:24 μ.μ.

Μετά την "Ιερά" Σύνοδο και ο γνωστός "ποιμενάρχης" Πειραιά άγιος Σεραφείμ Μετζελόπουλος, ανέλαβε να κάνει δημόσια παρέμβαση στα κοινωνικά μας δρώμενα. Μην φανταστείτε ότι βγήκαν να καταγγείλουν έναν ρασοφόρο στην Λαμία, που σαν "πνευματικός" ενός ζευγαριού τους έπεισε να μην εμβολιαστούν με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι δυό τους, αφήνοντας ορφανά τρία παιδάκια. 

Το πρόβλημά τους είναι ο επιστήμονας Ηλίας Μόσιαλος, ένας "ἀμεταμέλητος καί ἐμμονικός ὑβριστής τῆς Θεοτόκου" ο οποίος "διά τῆς βλασφημίας του διεκήρυξε τήν ἀθεΐα του καί κατά συνέπεια «ἀφόρισε» τόν ἑαυτό του τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ, ὑβρίσας τό Πνεῦμα τό Ἅγιο".

Αφού λοιπόν ο "άγιος" Πειραιά και οι παπάδες του, βγάζουν καταδικαστικό ψήφισμα με αφορμή την "βάναυση βλασφημία κατά του προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου από τον εκπρόσωπο της Ελλάδος στους Διεθνής Οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας κ. Ηλία Μόσιαλου" μας λένε τι μας συνιστούν για να αντιμετωπίσουμε την θανατηγότα επέλαση του κορονοϊού, Μετάνοια και Προσευχή"Διατελοῦμε ἐν προσευχῇ πρός τόν Κύριο ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστό, τόν δι’ ἡμᾶς σαρκωθέντα Κύριό μας καί τήν Ὑπερύμνητη Μητέρα Του καί καλοῦμε τόν πιστό λαό τοῦ Θεοῦ σέ ἔμπρακτη μετάνοια γιά τήν κατάπαυση τῆς πανδημίας στήν πατρίδα μας καί σέ ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα".

Εμείς όμως τώρα θα τους κάνουμε λίγη πλάκα. 

Αφού, λοιπόν, στο ψήφισμα της Ι. Μ. Πειραιώς μας αναφέρουν ένα σωρό "ιερά" κατεβατά για την "παρθενία" της θαυματουργού Παναγίας, θα μπούμε κι εμείς στον πειρασμό να τους υποδείξουμε τον "ιερό" τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες οι οποίες παντρεύονται και δεν είναι παρθένες. 

Θα καλέσουμε κι εμείς τον άγιο Πειραιά να κηρύξει από τον μητροπολιτικό άμβωνα και το παρακάτω "ιερό" τροπάριο.  

Αντιγράφουμε από το βιβλίο του Αργύρη Τσακαλία: "Βίβλος Ακατάλληλη δι' ενηλίκους".

ΑΠΟΔΟΣΗ

“Αν κάποιος πάρει γυναίκα και της βγάλει κακό όνομα και λέει: Πήρα αυτή τη γυναίκα και αφού συνουσιάστηκα δεν βρήκα τα παρθενόπανά της. Αφού πάρει ο πατέρας της κόρης και η μητέρα της τα παρθενόπανα θα τα φέρουν στη γερουσία στην πύλη (της πόλης) και θα πει ο πατέρας της κοπέλας στη γερουσία... Να τα παρθενόπανα της κόρης μου. Και θα απλώσουν το ιμάτιο (με τα αίματα της παρθενιάς) μπροστά στη γερουσία της πόλης. Η γερουσία θα πιάσει τον άνθρωπο εκείνο και θα τον βασανίσει και θα του επιβάλλουν πρόστιμο εκατό σίκλους και θα τα δώσουν στον πατέρα της κοπέλας... και θα είναι γυναίκα του, δεν θα μπορεί να τη χωρίσει ποτέ. Εάν όμως... δεν βρεθούν τα παρθενόπανα, θα βγάλουν την κοπέλα έξω από τις πόρτες του πατέρα της και θα την πετροβολήσουν με πέτρες και θα πεθάνει γιατί έκανε μια άφρονα πράξη στα παιδιά του Ισραήλ και εκπόρνευσε το σπίτι του πατέρα της. Έτσι θα βγάλεις έξω τον πονηρό από ανάμεσά σας !. ” 

ΣΧΟΛΙΑ

Η γυναίκα τιμωρείται με φριχτό θάνατο, όταν χάσει το παρθενοπάνι της. Ο άντρας, όταν την εξευτελίσει δημοσίως, το μόνο που τιμωρείται είναι ένα προστιματάκι και να μην μπορεί να τη χωρίσει.

Αυτή η φαλλοκρατική αντίληψη πέρασε αρκετά στους εβραιοχρισιιανους και πάρα πολύ στους μουσουλμάνους. Στην Τουρκία ζητούσαν πιστοποιητικό παρθενίας για να πιάσει μια κοπέλα δουλειά στο δημόσιο!..

Γιατί τόση μεγάλη η προτίμηση του Θεού στους άνδρες; Μπας και...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger