Home » , » Πώς ονομάζονται οι βουλευτές που στηρίζουν μια δολοφονική πολιτική;

Πώς ονομάζονται οι βουλευτές που στηρίζουν μια δολοφονική πολιτική;

Από giorgis , Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 | 7:09 μ.μ.

Δυο ξεκάθαρες κουβέντες. Η ηγεσία όμως του Σύριζα και ο Τσίπρας με μια τυχοδιωκτική αντίληψη και μπακαλίστικα σκεπτόμενοι έδωσαν πολιτική στέγη και "ανέστησαν" ότι πιο διεφθαρμένο υπήρχε στο ξοφλημένο «ΠΑΣΟΚογενές» πολιτικό προσωπικό. Ανάμεσα σ' αυτό είναι και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Μιλάμε για έναν πολιτικάντη ο οποίος για να υπερσκελίσει σε ψήφους μια άλλη Συριζαίικη "μεταγραφή", τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ψαρεύοντας ψήφους, στο κοπάδι του "χριστεπώνυμου ποιμνίου", επισκέφτηκε τον ναζιστοδεσπότη Αμβρόσιο  και αντάλλαξε μαζί του φιλοφρονήσεις, διαφημίζοντας μάλιστα την συνάντησή τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, μήπως τσιμπήσει κανένας θρησκόληπτος/η και τον ψηφίσει.

Επειδή εμάς δεν μας ενδιαφέρει και τόσο, αν στη χρονική συγκυρία η αντίδραση του Κουρουπλή να αποκαλέσει "δολοφόνους" τους βουλευτές της Ν.Δ., είναι ουσιαστικά βούτυρο στο ψωμί της Ν.Δ., Κι αυτό γιατί το κυβερνητικό κόμμα βρισκόμενο στρυμωγμένο εξ αιτίας της γνωστής μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα βρίσκει την ευκαιρία να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. 

Προφανώς η μη εκφορά "ορθού πολιτικού λόγου", όπως τον εννοούν οι αστοί, από το στέλεχος της αντιπολίτευσης, θα προσφέρει την δυνατότητα στο κυβερνητικό κόμμα να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από τον πυρήνα του θέματος, που δεν είναι άλλο από τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτές παρουσιάζονται από άτομα υπεράνω υποψίας για αντιπολιτευτική διάθεση.

Από κει και πέρα ο Κουρουπλής δεν έχει καθόλου άδικο. Υπάρχει μια δολοφονική πολιτική που καθημερινά δημιουργεί εκατόμβες νεκρών. Σήμερα ανακοινώθηκαν 96 νέοι θάνατοι από την πανδημία. Πώς ονομάζονται οι βουλευτές που στηρίζουν αυτή την πολιτική; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:13 μ.μ.

Απ ολα οσα συβαινουν εντος και εκτος βουλης τουτη την ωρα και τα οποια ειναι καταπελτης σε βαρος της ΝΔ δεν ειναι καθολου υπερβολη να ειπωθει οτι ο Τσιπρας τη συγκεκριμενη διαγραφη του Κουρουμλη την εκανε σκοπιμα τουτη την ωρα ωστε να αμβλυνει τις αιχμες που εκφαζονται σε βαρος της ΝΔ ακομα
και απο υψηλοβαθμα στελεχη του κυβερνωντος κομματος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger