Home » , » Αργά θυμήθηκαν πως κολλάει στα σχολεία.

Αργά θυμήθηκαν πως κολλάει στα σχολεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 | 8:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εγώ ΔΕΝ έχω σπουδάσει ιατρική. Τονίζω το δεν είμαι ιατρός. Λέω πάντα στα ιατρικά θέματα ν’ ακούμε το γιατρό μας, κανέναν άλλο.

Επιστήμη σημαίνει βασίζομαι σε γεγονότα, μελετώ, πειραματίζομαι - όχι σε ανθρώπους αλλιώς πρόκειται για Μένγκελε, διαμορφώνω τη θεωρία μου βάσει των δεδομένων που βρίσκω από την έρευνα.

Τι γράψαμε και βγήκε τώρα, όπως ήταν φυσικό. Πριν πήραμε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Για να μην αμφισβητηθούν τουλάχιστο από τα κυβερνητικά τρολλ.

14 Σεπτέμβρη, όταν άνοιξαν τα σχολεία, είχαμε 77.082 κρούσματα σε παιδιά. Ποσοστό 12,5%.

Χθες 15/12/2021 λίγες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, έχουμε 176.463 παιδιά που κόλλησαν κορωνοϊό, με αύξηση του ποσοστού επί του συνόλου στο 17,4%!

99.381 παιδιά κόλλησαν από όταν άνοιξαν τα σχολεία. Ευτυχώς η θνητότητα είναι 0,0023%. Στους 3 αυτούς μήνες (92 μέρες) έχουμε κατά μέσο όρο 1.080 παιδιά με κορωνοϊό καθημερινά! Μετά τα Χριστούγεννα θα έχουμε (όσο διαρκούν οι διακοπές) μείωση των κρουσμάτων.

Γιατί αυτή η νίλα; Γιατί δεν διορίστηκαν εκπαιδευτικοί ενώ στριμώχθηκαν στις αίθουσες κλουβιά. Τα έχουμε γράψει αμέτρητες φορές. Πριν ανοίξουν τα σχολεία και μετά.

Μας λέει τώρα λοιπόν επιστήμονας στην TV να κλείσουν τα σχολεία. Μα έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες αυτό θα γίνει κανονικά, λόγω Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Αργά το θυμήθηκαν στο βόθρο του Αλαφούζου και τα άλλα πουλημένα ΜΜΕ. Τώρα κατάλαβαν ότι τα σχολεία έτσι όπως τα κατάντησαν έγιναν φυτώρια κορωνοϊού; Όταν η Κεραμέως έλεγε πως δε θα κλείσει τμήμα αν δεν είναι η πλειοψηφία των μαθητών με κορωνοϊό τι έκανε; Σκότωνε τον παππού στο σπίτι!

Γιατί ακόμα και εμβολιασμένοι κολλάνε και πεθαίνουν. Χρειαζόμαστε προφανώς καλύτερα εμβόλια, κι όχι περισσότερες δόσεις από αυτά που κάνουμε, τα οποία, καθώς φαίνεται, δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά.

Με τη λογική εξηγούνται τα πάντα. Ακόμα και τα εγκλήματα της κυβέρνησης που ακόμα μια φορά η πολιτική της στοίχησε ζωές. Χιλιάδες ζωές. Βλέπουμε δυστυχώς πως η ιατρική υποτάθηκε στην πολιτική. Γι αυτό τόσοι νεκροί. Γι αυτό και σχολιάζουμε την εγκληματική πολιτική χωρίς να ανακατευόμαστε στα ιατρικά.

Δε χρειάζεται να είμαι γιατρός για να πω πως πρέπει να προσλάβουμε γιατρούς, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς, κι όχι μπάτσους ή παπάδες. Να δοθούν τα φάρμακα σε ΟΛΟΥΣ, να χτιστούν νοσοκομεία και ΜΕΘ. Επιπλέον να χτίσουμε σχολεία, να πάρουμε λεωφορεία. Να αφήσουμε τις φρεγάτες και τα μαχητικά γιατί δε θα μείνει κανείς να τα επανδρώσει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 5:30 μ.μ.

Εμ όταν όμως ο Καπραβέλος έλεγε να κλείσουν από τις 13 του μηνός ποιος τον υποστήριξε; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Η ΟΛΜΕ; Το ΠΑΜΕ; Το "Κ"ΚΕ; Οι Παρεμβάσεις;

Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Και όχι μόνο αλλά όλοι αυτοί οι δήθεν συνδικαλιστές, οι δήθεν αριστεροί ΠΟΛΕΜΑΝΕ όποιον το υποστηρίζει. Και τώρα από την Δευτέρα πρέπει να κλείσουν δεν έχει να κάνει με τις διακοπές. Αλλά όλοι τα θέλουν ανοιχτά. Ακριβώς όπως και η...κυβέρνηση. Μιλάμε για ΥΠΕΡΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τι Τζανετάκη και Ζολώτα, τι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εδώ ανεβήκαμε level. Αυτοί όλοι λοιπόν δεν βουτήξανε μαζί με τον Κούλη τα χέρια τους στο αίμα των ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ;

"Εγώ ΔΕΝ έχω σπουδάσει ιατρική. Τονίζω το δεν είμαι ιατρός. Λέω πάντα στα ιατρικά θέματα ν’ ακούμε το γιατρό μας, κανέναν άλλο."

Και μετά λέει το φοβερό:

"Γιατί ακόμα και εμβολιασμένοι κολλάνε και πεθαίνουν. Χρειαζόμαστε προφανώς καλύτερα εμβόλια, κι όχι περισσότερες δόσεις από αυτά που κάνουμε, τα οποία, καθώς φαίνεται, δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά."

Καλά αυτό πέστο στους Πορτογάλους με μέσο όρο νεκρών την τελευταία εβδομάδα 15 και με ποσοστό σχεδόν 89% ή στην Σιγκαπούρη που με 87% έχουν μόλις 4 ενώ η Ελλαδάρα με πολύ χαμηλότερο ποσοστό έχει μέσο όρο 96.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Πάντως ακόμα και κουβανέζικα εμβόλια περιλαμβάνουν 3 δόσεις:

https://theconversation.com/cubas-covid-vaccines-the-limited-data-available-suggests-theyre-highly-effective-172725

Η Κούβα σημειωτέον με 83% πλήρως εμβολιασμένων μέσος όρος νεκρών την τελευταία βδομάδα μόλις 1. Αλλά αυτό με ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ πάνω από 80%.

Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά. Αυτό αποδεικνύεται σας αρέσει δεν σας αρέσει και ο εμβολιασμός του λαού είναι κρίσιμο μέρος της λύσης του προβλήματος. Γι'αυτό λοιπόν ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. Ξανακάνω την ερώτηση προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί; Τον παροτρύνετε να το κάνει; Το θεωρείτε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του καθενός μας ΝΑΙ ή ΌΧΙ; Το λέτε αυτό και το εξηγείτε στον κόσμο έξω; Γιατί δεν απαντάτε ξεκάθαρα να τελειώνουμε; Οι μπολσεβίκοι που κατέστησαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ τον εμβολιασμό εναντίον της ευλογιάς ήταν...φασίστες;

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΖΩΕΣ

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

V For Viva La Revolucion

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:37 μ.μ.

Ρε σιχαμα βρωμοφασιστακο Λέο μήπως να βάλουν και δύο μπατσους έξω από το σπίτι του καθένα να σου γίνει το χατίρι; ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ,ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ Άστο διάολο φασιστες

18 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:40 π.μ.

Όχι αλλά για πες μου αν συμφωνείς με αυτό. Φυλακή για όσους διοργανώνουν εκδηλώσεις όπου δεν τηρείται ΚΑΝΕΝΑ μέτρο προστασίας ενώ χάνουμε εκατό ανθρώπους κάθε μέρα. Ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα αυτά είναι ανοησίες δεν είναι αποτελεσματικά. Διότι ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που κάνεις ΣΚΟΤΩΝΕΙ αλλά εσύ το κάνεις. ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ λοιπόν. Με αυτό συμφωνείς; Ή όχι γιατί φοβάσαι μην πιάσουν κανένα δικό σας που διοργανώνει κορονοπάρτι σε πανεπιστήμιο; Γι'αυτό δεν καταδικάζετε ΠΟΤΕ τέτοιου είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ενέργειες; Πέστα όλα λοιπόν. Ή μήπως αυτή είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός σου για την ζωή του προλετάριου, του φτωχού συνταξιούχου και του εργαζόμενου γιατί αυτοί είναι τα θύματα όλης αυτής της τραγωδίας.

Δεν μας απαντάς επίσης γιατί οι μπολσεβίκοι επέβαλαν υποχρεωτικό εμβολιασμό; Αφού το πρόγραμμά τους ήταν η δημόσια δωρεάν υγεία προς τι λοιπόν η...αυταρχική και φασιστική υποχρεωτικότητα; Απάντηση θα πάρουμε ποτέ; Τόσο πολύ δυσκολεύεστε;

Μπράβο έτσι φώναξε τα ίδια ακριβώς συνθήματα που φωνάζει σύσσωμη η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ σε όλη την Ευρώπη. Ποιος ταυτίζεται με τους φασίστες λοιπόν; Αυτός που τους πολεμά γιατί και υπέρ του εμβολιασμού είναι και υπέρ των λοκντάουν και των μέτρων ή αυτός που λέει ότι τους πολέμα αλλά υιοθετεί ένα προς ένα κάθε τους ψευτοεπιχείρημα άρα όχι μόνο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ αλλά στην πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ;

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger