Home » , » Ο γελαστός τρισμέγιστος πολιτικός άντρας, βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος (Βίντεο)

Ο γελαστός τρισμέγιστος πολιτικός άντρας, βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 7:16 μ.μ.

Το βιντεάκι το αλιεύσαμε από την παρουσία ενός φίλου στο twitter. Σ' αυτό ακούμε έναν "άριστο" βουλευτή της Ν.Δ., να ρητορεύει από το βήμα της βουλής. 

Κι ο συγκεκριμένος αγορητής δεν είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Για πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και στην συνέχεια έμμισθος του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάνη του ΔΟΛ κλπ. 
Οταν μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των νεοδημοκρατών για να τους εκπροσωπήσει στο "ναό της δημοκρατίας" του;, ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν κρυβόταν και εκφράστηκε με πληθώρα σχολίων στο σχόλια διαδίκτυο. "Αν οι γραφικοί αναβόσβηναν, η Ν.Δ. θα ήταν το ελληνικό Λας Βέγκας", ήταν ένα από αυτά.

Και όπως αντιλαμβάνεστε ο σοφός δεξιός οπαδός, εντυπωσιασμένος από την προεκλογική εκστρατεία και τον ελκυστικό λόγο του -ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι αυτό το βιντεάκι στο οποίο διαπιστώνουμε το ταλέντο του να κάνει ένα χαρμάνι, τον Λένιν, τον Ρουβίκωνα και τον ΕΝΦΙΑ- και τίμησε δεόντως με την ψήφο του τον τρισμέγιστο πολιτικό άντρα που λέγεται Γιάννης Λοβέρδος.

Κάποιοι κακοπροαίρετοι που τον είχαν χαρακτηρίσει σαν "βασιλιάς των fake news", και έστηναν διαδικτυακό πανηγύρι σε βάρος του, πήραν την έμπρακτη απάντηση που τους έπρεπε από τον βουλευτή της Ν.Δ. Ποιος απ' αυτούς θα μπορούσε π.χ να βρει στο διαδίκτυο μια  φωτογραφία πυροσβέστη από παιχνίδι PlayStation, και θεωρώντας ότι είναι από τους πυροσβέστες που αγωνίζονται να σβήσουν τις φωτιές, μας να την κοτσάρει στον λογαριασμό του στο twiter; (Η φώτο που παραθέτουμε).

Παρακολουθώντας, λοιπόν το παρακάτω βιντεάκι με τον βουλευτή της Ν.Δ, να μας λέει ότι "γελάει με το αστείο να ακούει τον Κυριάκο να τον αποκαλούν ψεύτη", κι αυτό γιατί "η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την χώρα παρά το γεγονός ότι φυσικά έχουμε περίπου 20.000 νεκρούς μέχρι στιγμής", αναρωτιόμαστε: Μόνος του τα σκέπτεται όλα αυτά; 

Εχουμε την ίδια αντίδραση όπως τότε που ακούγαμε τον Γιάννη Λοβέρδο, πάλι από το βήμα της βουλής να μας διδάσκει πατριαρχία, να δίνει άλλοθι στην αλήτικη συμπεριφορά ενός κακοποιητή πατέρα, και να δηλώνει ότι αυτός αν βρεθεί διαζευγμένος μπορεί να είναι καλός γονιός και ικανός να αναλάβει την συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger