Home » , , » Οταν η κατρακύλα σου δεν έχει σταματημό, γίνεσαι Καμπουράκης

Οταν η κατρακύλα σου δεν έχει σταματημό, γίνεσαι Καμπουράκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 | 9:09 μ.μ.


Ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν φημίζεται για την ενσυναίσθηση και ευφυΐα του. Να προσθέσουμε επίσης ότι αυτό το κατά δήλωση του γαλάζιο παπαγαλάκι. που μισθοδοτείται από τα ταμεία του Αλαφούζου και του Μαυρίδη, δεν είναι χθεσινό στην πιάτσα.  

Ο Καμπουράκη ή διαφορετικά "μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Π. Πολάκη- σ' αυτό που τα καταφέρνει περίφημα, πολύ καλύτερα από τις επιδόσεις του σαν κυβερνητικό φερέφωνο είναι οι "αρπαχτές" που κάνει. Ενδεικτική περίπτωση η συμμετοχή του στην διαφημιστική καμπάνια για να προωθήσει τις προστατευτικές μάσκες που κατασκευάζει ο φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέας Νταβέλης

Η προσωποποίηση του δημοσιογραφικού αυνανισμού, όπως τον είχαμε χαρακτηρίσει, όταν δημοσίως υποστήριζε ότι «Στην πολιτική προτίμηση των αρνητών (του εμβολιασμού), η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πλειοψηφία η Αριστερά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η Ακροδεξιά», αυτή η  ρόμπα ξεκούμπωτη, που θα έλεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, αυτός που σήμερα παριστάνει τον "έγκυρο" δημοσιογράφο, και που είχε φτάσει μέχρι του σημείου να ισχυρίζεται ότι η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών που υπάρχουν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής" (!!!), τώρα ξεπέρασε σε εμέσματα και τον ομοτράπεζο του, τον Πορτοσάλτε.

Η τοποθέτηση που είχε σήμερα στην καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού για τους κατ' εξακολούθηση βιασμούς, που είχε από ένα τέρας ρασοφόρο, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο Καμπουράκης, αφού δεν είχε δυνατότητα να κατηγορήσει το θύμα -τι να έλεγε; ¨τι δουλειά είχε στο κατηχητικό"; "τι φορούσε και προκαλούσες;";- τα έριξε στην οικογένεια της που έστελνε το παιδάκι εκεί και έτσι συνέβη πέρα απ' του να του βιάζει ο "λειτουργός του Υψίστου" το μυαλό, να του βιάσει και το κορμάκι.   

"Αν θες να έχει πνευματικό το κορίτσι σου δεν θα το στείλεις σε ένα 37χρονο γαμώ το κέρατό μου! Βρες ένα 80χρονο. Πώς θα γίνει;", είπε ο αλήτης! 
Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι λέει, γιατί διαφορετικά θα καταλάβαινε τώρα ότι όλοι οι νεαροί παπάδες θα έπρεπε να τον πετροβολούν με τα ... Ευαγγέλια τους, αφού τους θεωρεί εν δυνάμει βιαστές! 

Αλλά εκτός αυτού είναι και παντελώς άσχετος αφού θεωρεί ότι η παιδοφιλία έχει ηλικία. Ας τον παραπέμψουμε λοιπόν σε μια είδηση που δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτέμβρη του 2021 και η οποία μας ενημερώνει ότι ένας 80χρονος παπάς στην Λάρισα  καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για ασέλγεια σε ένα 11χρονο κοριτσάκι.

Οταν η κατρακύλα σου δεν έχει σταματημό γίνεσαι Καμπουράκης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιανουαρίου 2022 στις 9:40 μ.μ.

Οι ΜΓΔ είναι επιφορτισμενοι με το ''Δερνουμε'', το παπαδαριό με το ''Γαμάμε'', οι μαφιοζοι με την ρεμουλα, οι σκοτεινό τύποι της 3ης εξουσίας με το κουκουλωμα και οι ΑΡΔ με την κάλυψη όλων των παραπανω, ρίχνοντας μελανι οπότε και όπου χρειάζεται. Το συστημα είναι καλό ρυθμισμένο και δουλεύει ρολόι, μέχρι την ώρα που θα αρχίσουν να γεμίζουν πηγαδες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger