Η «μόδα»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 | 7:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μιλάω ειλικρινά, αν είχα τέτοιο δικηγόρο, θα τον άλλαζα αμέσως. Ο δικηγόρος του παπά που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, δήλωσε πως «έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες βιασμού»!
Όχι, τώρα πήραν θάρρος μερικά μόνο από τα θύματα, κι άρχισαν να μιλάνε. Μετά από την αντίδραση του κόσμου στα εγκλήματα και στους βιαστές, κατάλαβαν, πως πρέπει να μιλήσουν, πως φταίνε τα τέρατα.

Να πούμε δυο λόγια για τους παιδεραστές. Σωστά ειπώθηκε πως κάνουν πολλά επαγγέλματα και δεν είναι μόνο παπάδες. Ούτε φυσικά η πλειοψηφία σε κανένα επάγγελμα ασελγεί, βιάζει παιδάκια.

Ως εκπαιδευτικός όμως θυμίζω αυτό που λένε επιστήμονες: Πως πολλοί παιδεραστές, εφόσον περνά από το χέρι τους, θα διαλέξουν επαγγέλματα που θα τα φέρουν κοντά στη λεία τους, τα θύματα τους. Επαγγέλματα δηλαδή, που αφορούν τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών.

Το Νο1 επάγγελμα που θα ήθελαν τα κτήνη αυτά, εκτός φυσικά του πολιτικού, που έχει γερές πλάτες, δεν είναι του δασκάλου ή του γιατρού, αλλά του παπά. Ξαναλέω πως δεν είναι όλοι οι παπάδες παιδεραστές. Γιατί το επάγγελμα του παπά έχει πολλά πλεονεκτήματα (ας μου επιτρέψετε την έκφραση) για τον παιδεραστή. Μπορεί να έρθει σε επαφή με πολλά παιδιά. Πχ κατηχητικό, ορφανοτροφεία κλπ. Ευάλωτα παιδιά.

Είναι επίσης πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Μπαίνει πιο εύκολα στο σπίτι από τον καθένα. Εδώ να πούμε πως στην πλειοψηφία τους βιαστές και παιδεραστές είναι πρόσωπα γνωστά «υπεράνω πάσης υποψίας». Ακόμα και συγγενικά! Λογικό, αν δεις κάποιον, να έχει γραμμένο στο κούτελο «βιαστής», φεύγεις μακριά. Ή του σπας το κεφάλι, πράγμα πολύ καλύτερο. Δεν το γράφουν όμως πουθενά.

Ο παπάς έχει ακόμα το πλεονέκτημα πως μπορεί να πάει τη συζήτηση εκεί που θέλει, στο σεξ, πιο εύκολα από τον καθένα. Πχ δάσκαλος δύσκολα θα ρωτήσει «αυνανίζεσαι»; Αν το πει, πείτε το αμέσως στους γονείς σας, ενώ, αν είστε ενήλικος και ακούσετε κάτι τέτοιο, σίγουρα θα σας φανεί ύποπτο.

Έλα όμως που ο παπάς θα το ρωτήσει στην εξομολόγηση! Κι αυτό θα θεωρηθεί φυσικό από το παιδί γιατί αυτά ρωτάνε! «Α, αμάρτησες, κάτσε να σε πηδήξω!» Όχι ακριβώς έτσι, αλλά την καταλάβατε την Κεντρική Ιδέα. Η εξομολόγηση λοιπόν είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το αρπακτικό. Φέρνει το θύμα κοντά. Το κάνει να νιώσει ασφάλεια. Είναι εκείνη τη στιγμή ψυχολογικά ευάλωτο, ντρέπεται. Βλέπει το θηρευτή ως κάτι καλό. Να πω άλλα;

Η εξομολόγηση μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη παγίδα. Επιπλέον ο παπάς είναι μανούλα στο να δημιουργεί αισθήματα ενοχής. «Είσαι αμαρτωλός, εσύ φταις!» Όχι, δε φταίει το παιδί. «Μη μιλήσεις είναι αμαρτία αν το πεις»! Αυτό που έκανε ο τράγος είναι έγκλημα.

Το «ποιος θα μας προστατεύσει λοιπόν από τους παπάδες» είναι ερώτημα αληθινό και σημαντικό. Οι παπάδες ασκούν μεγάλη επιρροή στο ποίμνιο. Δυστυχώς πολλοί ακόμα και σήμερα τους πιστεύουν. Εδώ την πατάνε ενήλικες σε άλλα θέματα. Ποιος θα μας προστατεύσει από τους παπάδες; Μέχρι να βρούμε κάποιον σαν τον Άγιο Στάλιν προτείνεται να μην τους πλησιάζουμε ούτε εμείς, ούτε – κυρίως – τα παιδιά μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger