Home » , » Ο χαμένος από τις δημοσκοπήσεις του πιάνεται.

Ο χαμένος από τις δημοσκοπήσεις του πιάνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

- Πρόεδρε, μας βρίζει όλος ο κόσμος.

- Αν είναι επειδή έκλεισε η Εθνική, πες φταίει ο καιρός.

- Το είπαμε, μας λένε τον κακό μας τον καιρό!

- Βάλε τα τρολλ μας να πουν πως φταίνε όσοι δεν έχουν αλυσίδες.

- Το κάναμε αλλά λένε τώρα πως…

- Πως;

- Το γνωστό σύνθημα.

- Α! Ε τότε βγάλε μια δημοσκόπηση από το φούρνο. Ζεστή και καλομαγειρεμένη.

- Ένα ακόμα πιάτο με σανό δηλαδή;

- Ακριβώς! Κι αυτό είναι το ορεκτικό, γιατί που να δεις τι λένε τι λένε για τα σχολεία, την πανδημία και τα σκάνδαλα. Άσε την ακρίβεια. Δώσε σανό στον κόσμο!

Ο χαμένος από τις δημοσκοπήσεις του πιάνεται κι ευτυχώς για τον Κούλη υπάρχει το ΚΙΝΑΛ. Δεν ξέρω για πόσο θα υπάρχει ακόμα, μάλλον στις επόμενες εκλογές θα θάψουμε επιτέλους τον «Ελ Σιντ», πάντως το τραβάνε όσο μπορούν, λάστιχο το έκαναν.

Οι μάγειροι του φίλου του Μητσοτάκη που τον πάει τσάρκα με το ελικόπτερο, μας λένε πως η ΝΔ είναι πρώτη με διαφορά. Καλέ μόνο αυτό; Ανεβαίνουν οι νεκροί, ο πληθωρισμός, κι ανεβαίνουν τα ποσοστά. Μέχρι τις εκλογές το παραμύθι γιατί μετά… ο κόσμος θα ζητήσει να αποδοθούν ευθύνες.

Το ΚΙΝΑΛ βγήκε από τον τάφο και κόβει βόλτες. Μην τρομάζετε, οι νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους μόνο στα έργα. Μόλις ανοίξουν οι κάλπες, θα τελειώσει το θρίλερ και θ’ αρχίσει η κωμωδία. Γιατί, όταν κάνεις οτιδήποτε σου λέει η κυβέρνηση, παίρνεις δήθεν από την αντιπολίτευση! Απόλυτα «λογικό» κι αυτό, όπως το να εκβιάζει υπόδικος ολόκληρη κυβέρνηση. Ή να κλείνουν οι δρόμοι από χιόνι λες κι είμαστε στη Ρωσία το Β’ Παγκόσμιο. Βέβαια όταν ο άλλος είναι συνεχιστής του Μουσολίνι, τη βρίσκει στο τέλος από τον κακό του τον καιρό.

Που είναι οι νεοδημοκράτες; Έλα ντε. Τα κανάλια που ρώτησαν τον κόσμο άκουσαν μόνο για την ερωτική ζωή του Μητσοτάκη. Δεν εκδηλώνεται ο λαός. Μόνο πως συνουσιάζεται ο πρωθυπουργός λένε.

Πόσα παιδιά κόλλησαν στο μεταξύ από όταν άνοιξαν τα σχολεία; 83.400 σε 2 βδομάδες; Περίπου 6.000 τη μέρα. Προχτές ήταν 339.075 χτες 345.771! 6.696 για την ακρίβεια. Κατενθουσιασμένοι οι γονείς! Πέθανε κι ο παππούς, τους άφησε την ευχή του και τα έξοδα της κηδείας.

113 νεκροί χτες, πιο πάνω από όσους είχαμε στο Μάτι, πρώτη η ΝΔ! Γιατί δεν έχει σημασία ο θάνατος, όπως είπε μια Γκαγκά, έχει σημασία ποιος θα σε σκοτώσει. Άλλο πράμα να πεθαίνεις επί Μητσοτάκη. Αναλογικά περάσαμε και την Ιταλία στους νεκρούς σήμερα. Σε νεκρούς ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη είμαστε πίσω μόνο από Βοσνία (είχαν 59 αλλά λιγότερο πληθυσμό), Μαυροβούνιο (11 νεκροί σε 628.190 κατοίκους) και Ουγγαρία (122)! Όλοι οι άλλοι έφαγαν τη σκόνη μας! Μετά από τέτοια «διάκριση» πώς να μην ψηφίζουμε ΝΔ; 22.748 σκότωσε η πολιτική της, δεν είναι λίγοι. Πάει η Θήβα πάμε για τον πληθυσμό μεγαλύτερων πόλεων. Όταν πεθάνουμε όλοι, θα πάρει η ΝΔ 100%.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger