Home » , » Ανάπτυξη. Του Πληθωρισμού και της Μαύρης Αγοράς.

Ανάπτυξη. Του Πληθωρισμού και της Μαύρης Αγοράς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 5:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πολύ ψηλός τιμάριθμος την τσέπη μας αδειάζει. Τι είναι; Κυβέρνηση μαυραγοριτών της ΝΔ. Όπως οι παππούδες τους στην Κατοχή βρήκαν ευκαιρία. 7 ευρώ το τεστ, το πούλαγαν 250, 60, όσο γούσταραν. Κι ήρθε ο προστάτης των μαυραγοριτών να το κάνει 47, δηλαδή 40 ευρώ καπέλο. Καλέ δεν είναι αισχροκερδείς, νεοφιλελέ φασίστες είναι. Που πάει να πει και αισχροκερδείς και εγκληματίες, παιδεραστές, πλιατσικολόγοι, φονιάδες και άλλα πολλά και κακά. Κακά στα μούτρα των ρατσιστών ΑΡΔ.

Ενώ μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο, όπως πάει το πράμα κατά το Φθινόπωρο θα αναγκαστεί ο δικτάτορας να κάνει εκλογές βίας και νοθείας, η ακρίβεια μεγαλώνει. Είναι η λεγόμενη ρύθμιση της Μαύρης Αγοράς. 5,1% επίσημα ο Πληθωρισμός. Ανεπίσημα άστα να πάνε.

Αύξηση 135% στο φυσικό αέριο! Να αρχίσουμε να τρώμε όλοι φασολάδα. Να αυξηθεί το φυσικό αέριο, να πέσουν οι τιμές.

34% στο πετρέλαιο θέρμανσης! Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω θέρμανση οπότε γλύτωσα ένα εγκεφαλικό. Πάθαμε όμως κρυοπαγήματα. Αυξήθηκαν τα πάντα, αλλά έχουμε μια μικρή έκπτωση 2,5% στα τηλέφωνα. Οπότε μπορούμε να πάρουμε το Μητσοτάκη να του πούμε ένα ποίημα.

«Μας έκλεισες τη μουσική

Μας τρώει το σαράκι

Γι αυτό και θα στο ξαναπώ…»

«Γαμιέσαι Μητσοτάκη»;

Με το που απαγορεύτηκε η μουσική όλοι το γύρισαν στην ποίηση.

Τυχερός ο Κούλης, όλοι του εύχονται να συνουσιαστεί, είναι όντως γκόμενος, κι εμείς τον κοροϊδεύαμε.

Κομμουνιστική μουσική πάντως δεν κολλάει ιό. Αποδεδειγμένα.

«Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν
την Ελληνική μας τη γενιά
και μας δείχνουν φωτεινό το δρόμο
για να φέρουμε τη Λευτεριά…»

Με τόση μαύρη αγορά και φασισμό, που θα πάει, θα κάνουμε ξανά το ΕΑΜ και το ΕΛΑΣ. Μην ξεχνάς τη μάχη της σοδειάς όπου οι αγωνιστές, οι πατριώτες, έσωσαν τον κόσμο από την πείνα.

Στο πλευρό των ναζί κατακτητών ήταν τότε οι παππούδες των σημερινών νεοδημοκρατών προδότες, μαυραγορίτες κι ένα σωρό άλλοι εγκληματίες. Ψόφο στους προδότες, τα παράσιτα που πίνουν το αίμα μας.

Αφήσαμε μισές δουλειές, καιρός να τις τελειώσουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger