Home » , » Δεν έχουμε κουλτούρα, γι αυτό πρέπει να πάρουμε γκιλοτίνες.

Δεν έχουμε κουλτούρα, γι αυτό πρέπει να πάρουμε γκιλοτίνες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Δεν έχουμε κουλτούρα μανάρι μου. Είμαστε απολίτιστοι. Αυτό μας λένε οι κηφήνες, τα καθάρματα της ΝΔ.

Πριν μέρες κάποιο γαλάζιο καθίκι έλεγε πως δεν πρέπει τα τεστ να συνταγογραφούνται. Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως αυτό γίνεται στα άλλα κράτη, όπως η Αγγλία, απάντησε πως είναι «θέμα κουλτούρας» εννοώντας πως ο κόσμος είναι λαμόγια! Ποιος; Ο βουλευτής της ΝΔ, της μεγαλύτερης εγκληματικής συμμορίας.

Έτσι κι η Παπακώστα είπε πως έπρεπε να βάλουν πρόστιμα σε όσους εγκλωβίστηκαν χθες, γιατί δεν είχαν αλυσίδες. Μετά το κράξιμο βέβαια άρχισε τις τούμπες.

Πρώτα από όλα ποιος λέει πως δεν είχαν; Όλοι αλυσοδεμένοι είμαστε εδώ και δυο χρόνια.

Δεν θα δε θα πω, πως αυτοκίνητα που είχαν αλυσίδες έμειναν σχεδόν μια μέρα στο χιόνι, θα πω μόνο για τη κουλτούρα.

Πράγματι δεν έχουμε κουλτούρα. Βγάλαμε τη ΝΔ οπότε έχουν δίκιο τα καθάρματα της να μας έχουν εντελώς γραμμένους και να μας υποτιμούν έτσι. Άμα δεν ήταν τόσοι μαλάκες, αυτούς θα ψήφιζαν;

Επίσης δεν έχουμε πολιτισμό, μανάρι μου, γιατί ανεχόμαστε πολλά. Σαν τα γαϊδούρια. Στη Γαλλία πχ που θεωρείται πολιτισμένη χώρα, κάτι τέτοιους Λουδοβίκους και Αντουανέτες στους πήγαιναν μια βόλτα να γνωρίσουν την κυρία Γκιλοτίνα.

Κι όταν κόβονταν το κεφάλι του παρασίτου, ο κόσμος τραγούδαγε. Αυτό θα πει πολιτισμός. Το τραγούδι, η χαρά όταν βγάζεις από τη μέση το κτήνος που σου ρημάζει τη ζωή.

Αλλιώς δε λέγεσαι πολιτισμένος, λέγεσαι δούλος και μαλάκας.

Δεν έχουμε κουλτούρα γι αυτό πρέπει να πάρουμε γκιλοτίνες, πολλές γκιλοτίνες.

Να πούμε τώρα για τον πολιτισμό της ΝΔ; Που καπηλεύονταν τα πτώματα;

Που έβριζαν χυδαία κι έλεγαν ένα σωρό ψέματα και συκοφαντίες;

Το 2017 για πολύ λιγότερα έλεγαν πως φταίει η κυβέρνηση και πως είναι ανίκανοι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ήρθαν λοιπόν οι «ικανοί». Εκτός από το πλιάτσικο που έκαναν, έκαψαν τη μισή Ελλάδα, πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό, πέθαναν δεκάδες χιλιάδες από την απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΣΥ και τώρα αποκλείστηκε κόσμος στους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας.

Από πάνω βρίζουν κι απειλούν. Εμείς όμως δεν έχουμε κουλτούρα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τους πιάνουμε να τους κρεμάσουμε ανάποδα όπως έκαναν σε πολλά πολιτισμένα κράτη, που βρήκαν μετά το δρόμο τους.

Που θα πάει όμως; Θα γίνουμε κι εμείς πολιτισμένοι, θα θυμηθούμε τους Αρχαίους, που κάτι τέτοιους, τους πέταγαν στον πλησιέστερο γκρεμό ή πηγάδα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger