Home » , , , » Μας έστειλε αδιάβαστους ο γραφιάς του Μαρινάκη, Στέφανος Κασιμάτης

Μας έστειλε αδιάβαστους ο γραφιάς του Μαρινάκη, Στέφανος Κασιμάτης

Από giorgis , Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Για στάκα ρε καρντάσια γιατί οι θεωρητικοί ογκόλιθοι της δεξιάς με έχουν μπερδέψει.

 Να κάνω φραγκοδίφραγκα τον προβληματισμό μου. Την μια παρουσιάζεται ο γνωστός Σάκης Μουτζής και μας γράφει ότι "η Ελλάδα, είναι η τελευταία «κομμουνισμένη» χώρα του αναπτυγμένου κόσμου"

Ενθουσιάζεται απ' αυτή την εκτίμηση ο Αρης Προτοσάλτε και όχι μόνο την επικρατεί αλλά και συμπληρώνει: "έχουμε κανονικότατη κομμουνιστική κυβέρνηση στα πρότυπα της Κίνας και της Βόρειας Κορέας".

Με το που τ' ακούει αυτά ο Αδωνις τα παίρνει στην κράνα, Μ' όλα του τα δίκια ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Οταν έχεις πολιτικό μέντορα τον Καρατζαφέρη και να είσαι αποδέκτης συγχαρητηρίων τηλεγραφημάτων από τον Στέλιο Παττακό, είναι επόμενο να ανέβεις στα κάγκελα όταν δέχεσαι τέτοιες κατηγορίες από ακραιφνείς ομοϊδεάτες σου. 

Παρεμβαίνει, άμεσα, λοιπόν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Πορτοσάλτε και βάζει τα πράγματα στην θέση τους για τον αν είναι "Κυβέρνηση Κομμουνιστών τελικά".
Εσείς δεν νομίζουμε ότι είχατε τέτοιες απορίες αλλά τέσπα.

Περασμένα, ξεχασμένα αυτά θα πείτε και θα έχετε δίκιο. Αλλά τώρα να μαθαίνω από άλλον έναν "έγκριτο" δημοσιογράφο, από την στήλη του στα "Νέα" που έχει ο Στέφανος Κασιμάτης  κάτι που με έκανε να ξεχάσω και τα λίγα που ήξερα. 

Εσείς γνωρίζαμε αυτό που μας πληροφορεί σήμερα ο αξιόλογος ενημερωτής της κοινής γνώμης, ότι το "κόμμα Βαρουφάκη μαζί με το ΚΚΕ" αποτελούν "την ακραιφνή Αριστερά των ανίατα κομμουνισμένων";

Το Μερα25 "ακραιφνή αριστερά" και τα μέλη του "ανίατα κομμουνισμένα"!!! ,.. 

Με τι καλό νταλαβερίζεσαι ρε μεγάλε; Πάντως όχι με "χόρτο του Θεού", που έλεγε ο Ηλίας Πετρόπουλος. Αυτό δεν δημιουργεί τέτοιες παρενέργειες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2022 στις 3:10 μ.μ.

Με τετοιους "κοΥμουνισταιοι" εχω αρχισει να αμφιβαλω, ρε γαμωτο...Οχι, Οχι ειμαι αντικοΥμουνιστης. ΥΓ. Εχετε σκεφτει, μηπως, αυτες οι παπαριες των καφρων αποτελουν σχεδιο που εχει στοχο να υποβαθμισει την αριστερη ιδεολογια; Εστω κι αν απευθυνονται στον Αντωνακη ή τον κυρ-Παντελη ή το καθε δεξιο γιδι!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger