Home » , » Όμορφος κόσμος

Όμορφος κόσμος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το ζόμπι του Λευκού Οίκου τα έκανε σαν τα μούτρα του. Επομένως ψάχνει τρόπο να αποπροσανατολίσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους που είναι εξοργισμένοι για τα χάλια τόσο της Οικονομίας όσο και τη διαχείριση της πανδημίας. Βρήκε την Ουκρανία. «Θα εισβάλει ο Πούτιν τον άλλο μήνα»! Το ίδιο έλεγε και γι αυτόν. Άφησε τον ιό και πιάστηκε με τους Ρώσους. Να μην πάμε από πνευμονία, αλλά από ραδιενέργεια.

Εδώ πάλι που οι δημοσκόποι και οι ΑΡΔ τρώνε τον άμπακο λένε πως είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς γίνεται καθημερινά καταστροφή μεγαλύτερη από αυτή στο Μάτι και πως ο Τσίπρας χάνει, γιατί δεν πέθαναν πολλοί επί πρωθυπουργίας του. Πάμε για 24.000 νεκρούς και η ΝΔ για 50% μόλις αφανιστεί ο πληθυσμός της Αττικής. 100% μόλις πεθάνουμε όλοι, αφού θα μείνει μόνο το κωλόσογο.

Μας πρήζουν με τον Ανδρουλάκη, επειδή νομίζουν πως η τσόντα θα κόψει από το ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουν πως δε θα πάρει ούτε την ψήφο του στις εκλογές, αλλά σου λέει «όποιος το πιστέψει». Στο μεταξύ γλυτώνει κι ο Μητσοτάκης τη γκρίνια, γιατί, αν βγουν τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ, την πρόταση μομφής δεν θα την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Σαμαράς και οι άλλοι μέσα στη γαλάζια συμμορία. Ο Ανδρουλάκης είναι υπέρ της ομελέτας αλλά δε θέλει να σπάει αυγά όπως σχολίασε ο κόσμος. Γιατί να σπάσει αυγά και γιατί να θέλει εκλογές; Μόλις βγήκε να πάει σπίτι του, να βλέπει τη βουλή από την τηλεόραση;

Στο μεταξύ οι του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν να τους σώσει ο Αλέξης! Σα να περιμένεις να σε δικαιώσει το ΣΤΕ που σου έκοψαν τις συντάξεις. Όπως η Γεωργία που βιάστηκε από τους πλούσιους, έτσι κι εμείς θα κατηγορηθούμε για τον απανωτό βιασμό μας από τα Μνημόνια. Ο Μητσοτάκης είναι ο ανθρωποφάγος καρχαρίας, ο Τσίπρας είναι το μικρό καρχαριάκι που φιλοδοξεί να γίνει αυτό ο τρόμος των θαλασσών τρώγοντας ναυαγούς. Ο Ανδρουλάκης είναι το ψάρι πιλότος, ο κολαούζος που τσιμπολογά τα υπολείμματα.

«Τα παιδιά τα παιδιά, έχουν μάθει από μικρά
Να ’χουνε μια κουβερτούλα για να αντέχουν το χιονιά -α -α.
Τα παιδιά τα παιδιά, τα μαθητούδια τα καλά
Μες τις αίθουσες ψυγεία έχουν γίνει παγωτά».
«Όλοι θα ζήσουμε…» Δεν το βλέπω. Κάμποσοι θα παγώσουν, άλλοι θα καούν το καλοκαίρι, οι περισσότεροι αρρώστησαν… Αλλά ήρθε η ανάπτυξη. Εδώ ήρθε η ελπίδα που λέγαμε πως δε θα έρθει. Ήρθε κι η ανάπτυξη μαζί με την ακρίβεια, την ανεργία, το χρέος και όλο το κακό συναπάντημα.

Παιδεία είναι να παγώνεις και να ακούς από πάνω κρυάδες. Όπως πχ προπαγάνδα κατά της έκτρωσης. Παιδάκια, αν σας βιάσουν νεοδημοκράτες, παπάδες κλπ και σας γκαστρώσουν, είναι αμαρτία να ρίξετε το παιδί. Πως θα το μεγαλώσετε; Όπως μεγαλώνετε εσείς, μες τη φτώχια. Γιατί πάνω από όλα είναι η ζωή. Το λέει η κυβέρνηση: Τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή. Πως θα μας την πάρουν. Πόσοι νεκροί σήμερα; 112 μόνο από κορονοϊό γιατί δεν έχουμε ΜΕΘ, γιατρούς κλπ. Πράγματι η ζωή τους ενδιαφέρει. Η δική τους φυσικά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger