Home » , » Ο Μέγας Στάλιν. Μέρος Β"

Ο Μέγας Στάλιν. Μέρος Β"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 | 8:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συνέχεια από εδώ

Το 1941 -1945 από το 72% των τραυματιών και το 90% των αρρώστων επέστρεψαν υγιείς στο μέτωπο. Για πρώτη φορά στην Ιστορία, κατορθώθηκε 100% η προστασία των μετόπισθεν και του στρατού από τις επιδημίες, παρά τα 40.000 νοσοκομεία που καταστράφηκαν από τους ναζί.

Επί Στάλιν μόλις τέλειωσε ο πόλεμος, οι δαπάνες για την Υγεία εκτοξεύτηκαν. Χτίστηκαν νοσοκομεία, εργαστήρια, πήραν προσωπικό και κατασκευάστηκε πολύ υλικό. Κι όλα αυτά χωρίς να μειωθεί καθόλου η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας.

«Μα γίνονται και τα δυο»; Θα ρωτήσετε. Σε καπιταλιστικό κράτος ΟΧΙ! Σε ένα κράτος όμως που ένα άρμα το οποίο ήταν πολύ καλύτερο από τα εχθρικά, όπως πχ το Ιωσήφ Στάλιν, για να κατασκευαστεί χρειάζονταν πολύ λιγότερα χρήματα από τα Γερμανικά, τότε περισσεύουν και για την Υγεία. Δεν τίθεται λοιπόν για Κομμουνιστικό Κράτος δίλλημα Νοσοκομεία ή όπλα, βούτυρο ή κανόνια. Τα έχει άνετα και τα δυο για την ασφάλεια του λαού φυσικά και όχι για επεκτατικούς πολέμους.

Ρωτάμε ευθέως και προκαλούμε να μας απαντήσουν. Ποιο είναι το κόστος κατασκευής των RAFALE, τα υλικά και τα εργατικά. Χωρίς των κέρδος των βιομηχάνων, τις μίζες κλπ. Αν είναι πχ αντί για 138.000.000, λιγότερα κι από 38.000.000, γιατί να κάνουμε πλουσιότερους τους πλούσιους; Μην ξεχνάτε πως τα τεστ που κοστίζουν 7 ευρώ, τα αγοράζουμε 47! Γιατί;

Τα ερωτήματα καθάρματα της ΝΔ, προδότες που παίζετε τους πατριώτες, είναι αμείλικτα.

Όταν αγοράζεις κάτι και το πληρώνεις με χρήματα του λαού 6 και 7 φορές παραπάνω, ωφελείς τη χώρα, ή τη βλάπτεις της λεηλατείς;

Όταν τα όπλα που παίρνεις πανάκριβα, τα παίρνεις όχι για την Άμυνά σου αλλά για να πλουτίσουν οι έμποροι όπλων, να πάρουν μίζες οι πολιτικοί και (το χειρότερο) για να είναι στην υπηρεσία των «προστατών», τι ακριβώς υπερασπίζεσαι με δικά μας χρήματα; Σίγουρα όχι τη χώρα αλλά τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Δεν είναι αυτό προδοσία;

Όταν έχουμε χάσει μια πόλη 23.000 κατοίκων, θα έπρεπε να δώσουμε έμφαση στην προστασία της Υγείας. Οι απώλειες λόγω της απαξίωσης του ΕΣΥ ξεπερνάνε αυτές των μαχών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και της καταστροφής της Κύπρου μαζί! Γι αυτό το έγκλημα κάποιοι θα έπρεπε να κρεμαστούν.

Περιττό να θυμίσω τα όσα έλεγε ο Αποστάτης μπαμπάς του σημερινού Καθάρματος για την αγορά του Αιώνα όταν ο Παπανδρέου έπαιρνε τα F-16 και τα Mirage -2000. Αλήθεια, αυτά γιατί δεν έχουν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ; Δεν τα ήθελε η ΝΔ, ήταν σκάνδαλο η αγορά τους. Βέβαια έτσι είναι οι νεοδημοκράτες μια ζωή, απατεώνες. Όπως με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αγορά των πανάκριβων μεταχειρισμένων αεροσκαφών είναι παραπάνω από σκάνδαλο, είναι έγκλημα. Στοίχισε όχι μόνο χρήμα, αλλά και ζωές. Κι αν υπήρχε ο Στάλιν, θα έκοβε τα χέρια στα δεξιά αρπακτικά. Που θα πάει όμως θα αναστηθεί και τότε τρέξτε δεξιά καθίκια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger