Home » , » Άμα έχεις δήμαρχο κι όχι λαμόγιο.

Άμα έχεις δήμαρχο κι όχι λαμόγιο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 | 8:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από φίλο στην Πάτρα έμαθα πως δεν είχαν προβλήματα με την κακοκαιρία, άλλο από το τσουχτερό κρύο. Δε χιόνισε εκεί, οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο Θεός είναι Κομμουνιστής!

Ας αφήσουμε όμως τον καιρό και τα θεολογικά, να μιλήσουμε για δημάρχους. Πραγματικούς δημάρχους, όχι λαμόγια, που τρώνε τα λεφτά του κόσμου.

Η δημοτική αρχή Πάτρας καλεί σε μηχανοκίνητη πορεία από την Πάτρα στην Αθήνα.

Να γιατί έκλεισε η Εθνική: Μην έρθουν οι κομμουνιστές. Γι αυτό έβγαλαν και τους μπάτσους να δείρουν το χιόνι.

Εδώ μια παρένθεση. Ναζιστικά καθάρματα της ΝΔ, τα παιδιά, αν χρειαστεί να πάνε στο Νοσοκομείο, πρέπει να πάνε με Ασθενοφόρο. Το να κουβαλήσει παιδάκι μπάτσος στην πλάτη του, είναι κατάντια. Συνεχίστε όμως να κατηγορείτε τον κόσμο και να είστε οι μαλάκες που όλοι ξέρουμε και φασκελώνουμε. Κλείνει η παρένθεση.

Ο Δήμος λοιπόν μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ζωή, δουλειά, δικαιώματα.

«Οι απαντήσεις της Κυβέρνησης, δεν έδωσαν λύσεις στα αιτήματά μας.

Δεν πρέπει να δεχτούμε την «τιμωρία» των Δήμων μας, την «τιμωρία» των συμπολιτών μας, μέσω της επιβολής δεύτερης και τρίτης φορολόγησης, για παροχή υπηρεσιών που έχουν ήδη πληρώσει, με άμεσους και έμμεσους φόρους.

Πρέπει να μπει τέλος στην περικοπή κατά 65% της χρηματοδότησης που προβλέπεται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, στην απαγόρευση μόνιμων προσλήψεων στους Δήμους, αλλά και συνολικά στο Δημόσιο, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα μας μετρά 1.100.000 ανέργους.

Ο Δήμος Πατρέων σας καλεί στη διεκδίκηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, με κινητοποίηση στην Αθήνα, στις 29 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 μ. στο Σύνταγμα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ! ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ!

Παλεύουμε μαζί για τη ζωή, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας, για την ικανοποίηση των αναγκών μας!».

Η επιστολή του Δημάρχου και το κάλεσμα εδώ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger