Home » , » Η χειρότερη καταστροφή είναι ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

Η χειρότερη καταστροφή είναι ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 | 6:02 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μας λεν για Αττική Οδό
Μα είμαι Κατεχάκη
Κι όλος ο κόσμος τραγουδά
«Γαμιέσαι Μητσοτάκη»
!

Εδώ δεν έχει λογοκρισία μάνα μου, έχει μόνο αλήθεια. Το ότι το τριμπούρδελο - κωλοχανείο μας κατάφερε να αποκλειστούν οδηγοί στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων, στους πιο κεντρικούς δρόμους, είναι κατόρθωμα μοναδικό στον κόσμο κι αξίζει βραβείο: Μια περικεφαλαία συλλαλητηρίου, βλάκα δηλαδή, σε κάθε έναν που τους ψήφισε. ΝΔ, δήμαρχο, περιφερειάρχη, τσόντες και άλλα λαμόγια.

Όσα είπαμε εδώ περί δήθεν αποζημίωσης από την εταιρεία, που πίσω της κρύβεται η κυβέρνηση, με κάλυψαν. Κρατήστε μικρό καλάθι. Να προσθέσω μόνο πως αυτό κάνουν και στους βιασμούς οι πλούσιοι. «Πάρε μερικά ευρώ, για να μην κάνεις μήνυση».

Αυτοί που ήταν στην Κατεχάκη πχ είναι άτυχοι. Δεν υπάρχει εταιρεία να ρίξουμε τις ευθύνες, η κυβέρνηση δε φταίει ποτέ, μόνο τα ζώα που ψηφίσαν διεφθαρμένα καθάρματα, οπότε δεν περιμένουν καν ούτε τις ψεύτικες τις υποσχέσεις. Επομένως θα απογοητευτούν λιγότερο.

Πέθανε άνθρωπος άκουσα. Δεν μπορούσαν να κινηθούν τα ασθενοφόρα.

Ήταν επειδή δεν έκανε παπάς αγιασμό όπως στα RAFALE;

Κι εδώ θα μιλήσω καθαρά στρατιωτικά, αν και ειρηνιστής. Φανταστείτε με τις κουταμάρες που κάνουν, να κήρυτταν επιστράτευση. Στα διόδια της Αττικής θα ήταν το μέτωπο! Χειρότερα από τη νίλα της χούντας. Το λέω, όχι γιατί θα γίνει ποτέ κάτι με τους γείτονες, χωρίς τουλάχιστο την άδεια των ΗΠΑ, αλλά γιατί υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μετράνε, όχι μόνο τα αεροπλάνα.

Η δική μας μπανανία έχει μόνο για εξοπλισμούς. Κι όταν πέσουν δυο πόντοι χιόνι, μια ψιχάλα, πιάσει φωτιά το δάσος, καλούμε το στρατό. Που η δουλειά του όμως είναι άλλη. Να πάνε οι φαντάροι, να σπρώχνουν τ’ αμάξια! Κατουρήθηκαν στο γέλιο κάποιοι γείτονες, έκαναν καινούριο συκώτι! Εκεί όμως μόκο οι δεξιοί. Πάει η περηφάνια, θάφτηκε στο χιόνι.

Ούτε εγώ περίμενα ποτέ πως θα κλείσει η Κατεχάκη. Γιατί εκεί έμενα παλιά ως φοιτητής. Που να φανταστώ όμως τι είναι ικανός ή ανίκανος να κάνει ο Μητσοτάκης. Είπα πως για να το ξέρουν εδώ και μέρες πως έρχεται χιόνι, θα έχουν πάρει κάποια έστω στοιχειώδη μέτρα. Μας είπαν απλά θα χιονίσει, τίποτε άλλο.

Βέβαια μας προειδοποίησαν για τον κρατικό μηχανισμό: Είναι πανέτοιμος! Ξέρουμε πια όλοι τι θα πει αυτό: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Πέθανε στη Θεσσαλονίκη άστεγος. Αν ήταν ανεμβολίαστος, δεν πέθανε από το κρύο, τον δολοφόνησε εν ψυχρώ ο Μητσοτάκης, που απαγόρευσε να μπουν ανεμβολίαστοι άστεγοι να ζεσταθούν.

Είναι τόσα πολλά τα στραβά που είναι αδύνατον να τα σχολιάσουμε όλα. Η χειρότερη καταστροφή είναι ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger