Home » , » Από τύχη εξακολουθούμε να ζούμε μ' αυτούς τους εντελώς ανεύθυνους "αρμοδίους" που μπλέξαμε (Βίντεο)

Από τύχη εξακολουθούμε να ζούμε μ' αυτούς τους εντελώς ανεύθυνους "αρμοδίους" που μπλέξαμε (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 | 3:00 μ.μ.

Είναι άκρως εντυπωσιακό πόσο ανεύθυνα είναι τα άτομα που στελεχώνουν το "επιτελικό κράτος" και έχουν αναλάβει στην κυριολεξία να καθορίζουν τις ζωές μας. Αυτή όμως είναι μόνο μια μια πλευρά της υπόθεσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι εξακολουθούμε να τους ανεχόμαστε μοιρολατρικά. Η αφωνία των ΜΜΕ στα όσα διαδραματίζονται και η αδράνεια η δικιά μας, έχουν δημιουργήσει μια δυστοπική κατάσταση που αποτέλεσμα έχει να θρηνούμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς.

Να το θέσουμε και αλλιώς. Θα υπήρχε ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται σε υπουργικό θώκο μια επιστήμονας -τρομάρα της- η οποία με τόση επιπολαιότητα κάνει τις δηλώσεις που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο; 

Και όταν η πραγματικότητα την διαψεύδει παταγωδώς η ίδια δεν βρίσκει να ψελλίσει μια δικαιολογία, ενώ κανένας δημοσιογράφος δεν καυτηριάζει τις άστοχες δηλώσεις της και η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται στο πόστο της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αναφερόμαστε στην γιατρό Μίνα Γκάγκα η οποία παριστάνει την αναπληρώτρια υπουργό υγείας.  

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω, Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger