Home » , » Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε" - Ομολογούν ότι είναι λωποδύτες, αν παραδεχθούν ότι είναι και θεομπαίχτες θα μιλάμε για τα ύστερα του .... χριστιανικού κόσμου.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε" - Ομολογούν ότι είναι λωποδύτες, αν παραδεχθούν ότι είναι και θεομπαίχτες θα μιλάμε για τα ύστερα του .... χριστιανικού κόσμου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 | 1:30 μ.μ.


Αυτή την ανάρτηση την είχαμε κάνει σαν σήμερα πριν ένα χρόνο. Αξίζει να την επαναφέρουμε σε συνάρτηση με την προηγούμενη που υπέγραφε ο σ. mitsos175, 

Επιτέλους βρέθηκε και ένας δεσπότης που αισθάνθηκε την ανάγκη να εξομολογηθεί δημόσια της "αμαρτίες" του και να προτρέψει και τους υπόλοιπους "πνευματικούς" και πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν τις λοβιτούρες.   

Προφανώς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, αν ήταν σε νορμάλ κατάσταση και όχι μαστουρωμένος από "λιβάνια" αισθάνθηκε την ανάγκη να πει και ένα αληθινό τροπάρι. 

 «Αρχιεπίσκοπος: "Είπα στον ΠτΔ, πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε - Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω"», μας γνωστοποιεί το ρεπορτάζ που υπάρχει σε θρησκευτική ιστοσελίδα και αναφέρεται στην κατάθεση που έδωσε ο Κύπριος αρχιρασοφόρος σε Ερευνητική Επιτροπή της Μεγαλονήσου η οποία ερευνά την υπόθεση με τα ”χρυσά διαβατήρια”.

 Ξέραμε για τα "αγιασμένα σκάνδαλα" με τις ΜΚΟ που δημιουργούσε το παπαδαριό, χτες είδαμε ένα "θαύμα" με αποδέκτη τον πρώην Αρχιεπίσκοπο της Ελλάδας, Χριστόδουλο, ο οποίο βρέθηκε όταν αποδόμησε εις Κύριον με τεράστια περιουσία, σήμερα ακούμε τον αρχιπαπά της Κύπρου να ομολογεί ότι είναι κλέφτης ....  

Επιτέλους, ομολόγησαν ότι είναι λωποδύτες κάποιοι αρχιποιμένες, αν ομολογήσουν και στο κοπάδι τους ότι είναι και θεομπαίχτες θα μπορεί να μιλάμε για τα ύστερα του .... χριστιανικού κόσμου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger