Home » , » Οι εγκληματίες της ΝΔ πρέπει να πάνε φυλακή, ο Άδωνις θέλει να αθωωθεί λόγω βλακείας.

Οι εγκληματίες της ΝΔ πρέπει να πάνε φυλακή, ο Άδωνις θέλει να αθωωθεί λόγω βλακείας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 | 9:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν πούμε για τον Άδωνη, να πούμε για την Κούβα. Πληθυσμός περίπου ίδιος με την Ελλάδα, 8.328 θάνατοι σε σύγκριση με τους 21.479 δικούς μας, 2,58 φορές λιγότερους (2,82 λιγότεροι θάνατοι ανά εκατομμύριο), ενώ έχουν κατασκευάσει δικά τους αρκετά αποτελεσματικά εμβόλια, δίνουν δωρεάν τεστ κλπ. 
Βέβαια έχουμε περισσότερους παπάδες, αυτοί έχουν πολλούς γιατρούς, επομένως εκεί σώζονται οι ασθενείς, δεν διαβάζονται μετά όπως εδώ. Θα τα πήγαιναν ακόμα καλύτερα αν δεν ήταν η Αμερικάνικη επέμβαση, που για αρκετό καιρό ταλάνισε το νησί. Μην πω για τη Βόρεια Κορέα και το θεό Κιμ, γιατί θα πάθουν κατάθλιψη οι πράκτορες της CIA. Μηδέν κρούσματα και θάνατοι, όποτε αυτοί γιόρτασαν κανονικά κι οι υπόλοιποι τους κοίταγαν με ζήλια.

Μετά την Κύπρο, όπου κατεξευτελίστηκε, ο Άδωνης τα έβαλε με τον Καναδά! Ξέρουμε όλοι πως δεν πρώτη φορά που εξευτελίζεται ο Άδωνης. Οι Ισραηλινοί πχ ακόμα γελάνε. Τι είπε ο ναζιάρης της ΝΔ; Κουταμάρες, αυτό που λέει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και δεν είναι για να φάει. Ισχυρίστηκε πως στον Καναδά δεν υπάρχουν μάσκες ΚΝ95, δεν γίνονται test, δεν υπάρχουν πολλά φαρμακεία! Στον Καναδά!

Δεν είναι αυτό που εκτιμά η Αυγή πως «η αγωνία του Άδωνι Γεωργιάδη να πείσει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα έχει όλα «καλώς καμωμένα τον οδήγησε σε νέο παροξυσμό». Κανείς δεν πιστεύει το Μπουμπούκο. Πόσοι πχ πήραν νανοβιονικό γιλέκο; Ούτε ο ίδιος πιστεύει τις βλακείες που αμολά. Το κάνει για να το παίξει τρελός στο μέλλον.

Με τόσους νεκρούς που έχουμε εξ αιτίας της πολιτικής τους ο κόσμος μετά την πτώση της χούντας Μητσοτάκη θα απαιτήσει να αποδοθούν ευθύνες. Σήμερα πχ άνοιξαν τα σχολεία με χιλιάδες κρούσματα. Δεν έφτιαξαν ΜΕΘ απόλυσαν γιατρούς, δεν έδωσαν φάρμακα, υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά με τα εμβόλια. Για παράδειγμα, αν είναι καλά τα εμβόλια γιατί σήμερα λένε δε χρειάζεται η 3η δόση για τους κάτω των 18;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα, όπως γιατί αυξήθηκαν οι θάνατοι μετά τους εμβολιασμούς, τα σκάνδαλα, θα απαντηθούν μετά τη βέβαιη συντριβή της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Ο Άδωνις φοβάται κάτι τέτοιο και σου λέει «κάτσε να πουλήσω λίγο τρέλα». Κι αν του πουν τίποτε οι Καναδοί τα μαζεύει και τα κάνει γαργάρα, πράγμα που το κάνει συνέχεια.

Να δούμε τώρα τι γίνεται στον Καναδά; 806 νεκροί ανά εκατομμύριο σε σύγκριση με τους 2.076 της μπανανίας μας. Αναλογικά με τον πληθυσμό 2,58 φορές λιγότερους θανάτους από μας. Σήμερα είχαν 20.212 κρούσματα και 20 νεκρούς. Με πληθυσμό όμως πάνω από 38 εκατομμύρια. Εμείς; 27.766 νέοι ασθενείς, 85 νεκρούς! Πράγματι Άδωνη, χάλια ο Καναδάς. Υπάρχουν όμως και χειρότερα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger