Home » , » Λαϊκοί Πολιτοφύλακες του Ντόνιετσκ: Παίρνουμε τα όπλα κατά των φασιστών, όπως κι οι πρόγονοί μας!

Λαϊκοί Πολιτοφύλακες του Ντόνιετσκ: Παίρνουμε τα όπλα κατά των φασιστών, όπως κι οι πρόγονοί μας!

Από askordoulakos , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 2:02 π.μ.


«Η δουλειά του δημοσιογράφου, είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφωρα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλλει, να κολακεύει τον θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του, για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω, τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον “ανεξάρτητο Τύπο”. Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων, που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια και εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας, είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

John Swinton (Kύριος συντάκτης των New York Times το 1860).

______________________________________________________________

Μετά την επιβολή των μνημονίων το 2010, νέες ένδοξες σελίδες καταγράφει αυτές τις μέρες η συντριπτική πλειοψηφία...της έντιμης κι ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας, αναφορικά προς τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Κανάλια και ραδιόφωνα, σε ρόλο Γραφείων Τύπου του ΝΑΤΟ, με μοναδικές τηλεοπτικές πηγές τους τα ρεπορτάζ του CNN και σταθερό μοτίβο την ανοησία, την απόλυτη ασχετοσύνη και την απροσχημάτιστη παπαγαλία, στην οποία διακρίνονται τύποι, σαν το παπαγαλάκι της Γερμανικής πολιτικής, Λάμπρο Βαλασόπουλο του Open και πολλοί άλλοι. Έφτασαν μάλιστα, στο τραγικό σημείο να ισχυρίζονται, ότι οι Ρώσοι βομβάρδισαν νοσοκομείο στο ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ!!! Ούτε μια αναφορά στην περικύκλωση της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ, ούτε λόγος για τα γεγονότα του Μαιντάν και την πραξικοπηματική άνοδο των Νεοναζί στην κυβέρνηση του Κιέβου το 2014 κι όσα αυτά επέφεραν.

Και βέβαια, ούτε κουβέντα για τον ηρωικό και πραγματικά λαικό, πατριωτικό στρατό του Ντονιέσκ, που δημιουργήθηκε από τα εργατόπαιδα, τα αγροτόπαιδα, τους τεχνίτες, τους επιστήμονες, τους μαγαζάτορες, τις νοικοκυρές, τους μαθητές κοκ, που χωρίς δεύτερη σκέψη πήραν τα όπλα να υπερασπιστούν τον τόπο και τους ανθρώπους τους, για το λαικό στρατό, που τσάκισε στρατιωτικά τους Νεοναζί πράκτορες της Δύσης. Κι όταν κάνουμε λόγο για το Ντόνιεσκ, ομιλούμε για την περιοχή, που από το 2014 βρίσκεται υπό τους βοβμαρδισμούς των ναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων (“Αzof”, “Dneepr”, “Donbass” κτλ), τα οποία προβαίνουν σε διαρκείς δολοφονίες αμάχων, ακόμα και με βόμβες φωσφόρου! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός της περικύκλωσης 7.500 (!) στρατιωτών του ουκρανικού στρατού από Λαϊκό Στρατό του Ντόνιετσκ το 2015, γεγονός, που ανάγκασε τη ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας να προσέλθει άρο-άρον στις συνομιλίες του Μινσκ, χωρίς ποτέ βέβαια, να τηρήσει τη σχετική συμφωνία.                       

Λαϊκοί πολιτοφύλακες του Ντονιέσκ συλλαμβάνουν μέλη παραστρατιωτικών ναζιστικών ταγμάτων  στην περιοχή Ίλοβάισκ (2014).

Ο Λαϊκός Στρατός του Ντόνιετσκ, που ζωντανεύει στις μέρες μας τις συγκινητικές κι ιστορικές μνήμες των ηρωικών μαχητών του Στάλινγκραντ, αποτελεί πλέον ιστορική παρακαταθήκη για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους.

Στο βίντεο, που ακολουθεί και δε θα το δούμε σε κανένα κανάλι (τραβήχτηκε προχτές, Πέμπτη 25/2), τα παιδιά του λαού του Ντόνιεσκ φεύγουν για την πρώτη γραμμή, ώστε να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από τους φασίστες.

Askordoulakos

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:09 π.μ.

ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ!!!Γνήσια τέκνα των αγωνιστών του Στάλιγκραντ..Αλλά εμάς εδώ μας ενημερώνει ο Ιγνάτίου!!!

26 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:11 μ.μ.

Ο αρχιφασίστας διαμελιστής ξαναχτυπά:

https://www.youtube.com/watch?v=dTw3hWa3E8M

Τώρα καλεί τον ουκρανικό στρατό να...αναλάβει αυτός την κατάσταση. Δηλαδή καλεί σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Μάλιστα έχουμε και λέμε Ουκρανία αποστρατικοποιημένη και "ουδέτερη", στρατός στην εξουσία, εισβολή και κατεχόμενα εδάφη και εδώ ακόμα πολλοί υποστηρίζετε το νεοχιτλερικό κάθαρμα. Ξεσκεπάστηκε η ρωσόδουλη, φαιοκόκκινη ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ψευτοαριστερά με το ουκρανικό ήρθε και η πανδημία όπου ταυτίστηκε με την κατάμαυρη ακροδεξιά και τον ναζισμό και έδεσε το γλυκό. Όλοι ένα μέτωπο για τα συμφέροντα των ανατολικών φασιστο-ιμπεριαλιστών.

Όσο αφορά τις ψευτολαϊκές σας δημοκρατίες για να καταλάβουν όλοι τι αίσχη υπερασπίζεστε με πάθος πάμε να δούμε πόσο δημοκρατίες είναι:

https://athens.indymedia.org/post/1544425/?page=3

https://ourbabadoesntsayfairytales.wordpress.com/2014/05/21/%cf%84%ce%b1-best-of-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81/

Ωραίες "δημοκρατίες" εναντίον των αμβλώσεων και των ομοφυλόφιλων. Σεξισμός, άκρατος εθνικισμός, ρατσισμός, φασιστικές συμμορίες πάλη για...δημοκρατία

https://ourbabadoesntsayfairytales.wordpress.com/2014/05/21/%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bb%ce%b1/

https://ourbabadoesntsayfairytales.wordpress.com/2014/05/25/%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%bd/

https://rusvesna.su/english/1401056501

"Όσοι περίμεναν να βρουν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ κάποιο ένοπλο αντάρτικο που μάχεται για τα σοσιαλιστικά ιδεώδη θα πρέπει να αλλάξουν… πλευρό. Τα θρησκευτικά και εθνικιστικά σύμβολα και κυρίως οι ομάδες της παλιάς ουκρανικής μαφίας και του παρακράτους, που κυκλοφορούν με οπλοπολυβόλα στο κέντρο της πόλης, γκρεμίζουν απότομα τα όνειρα μιας κοινωνικής επανάστασης."

http://vathikokkino.gr/archives/86656

Τώρα που κολλάει Λαϊκή Δημοκρατία και αντιφασιστικό-δημοκρατικό κίνημα με...ναζίφασίστες, καγκεμπίτες, σταζίτες και...ΜΑΦΙΕΣ αυτό περιμένουμε ακόμα να μας το εξηγήσουν Περισσιώτες, Λαετζήδες, Ανταρσαίοι και λοιποί "αντιφασίστες".

Τέλος δείτε εδώ ποιοι μιλούν για...αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας οι ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και οι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ των απανταχού ναζήδων όλου του κόσμου:

https://m.naftemporiki.gr/story/930695

https://www.efsyn.gr/politiki/94418_i-ha-se-synedrio-filopoytinikon-ethnikiston-kai-nazi-sti-rosia

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger