Home » , » Είναι να μην έχεις Μπογδανέικο DNA.

Είναι να μην έχεις Μπογδανέικο DNA.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 2:46 π.μ.


Ενας από τους πιο γνωστούς πολιτικούς κλόουν μας χάρισε πάλι χαμόγελο, κάτι που συνηθίζει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό εφ' ότου η Νέα Δημοκρατία τον κατέστησε απόβλητο, από την κυβερνητική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος, και ο Κουρτάκης -προφανώς με εντολή του Μαξίμου- τον έστειλε στα αζήτητα σαν ραδιοφωνικό παραγωγό. Εννοούμε φυσικά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Και η πλάκα είναι ότι η τωρινή του αντίδραση συνοδεύεται και από ένα δράμα που βιώνει. 
Κι αυτό γιατί ο "εθνικός ρουφιάνος" -όπως είναι το προσωνύμιο που του καθιέρωσε η "Ελληνοφρένεια- μπορεί να έγραψε το ανεκδιήγητο ότι "νόμος για την κυβέρνηση είναι το ΚΚΕ", πρέπει όμως να αντιληφθούμε και την κατάθλιψη που νιώθει γιατί δεν μπορεί να καρφώσει κάποιον συγκεκριμένα. 

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο "τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος", σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Παφίλη, σαν καλός χαφιές δεν κάνει διακρίσεις. 
Δεν διστάσε να καρφώσει δημόσια μέλος της ΚΝΕ, το οποίο αντέδρασε δυναμικά όταν μπάτσοι επιτέθηκαν με δακρυγόνα και χημικά σε συγκέντρωση του ΚΚΕ. Nα στοχοποιήσει αγγελούδια 4-5 χρονών που πάνε νηπιαγωγείο, και τα οποία προέρχονται από οικογένειες μεταναστών και προσφύγων, ενώ σχετικά πρόσφατα, έβγαλε στην "σέντρα" τον ομοϊδεάτη του, υπουργό Επικρατείας. Γ. Γεραπετρίτη. Είναι να μην έχεις Μπογδανέικο DNA.      
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger