Home » , » Ξεφτιλίκια

Ξεφτιλίκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 | 8:53 μ.μ.

Του Β.

Θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι κακώς έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό του γκαντέμη στον πρωθυπουργό. "Αστρο" έχει ο Μητσοτάκης.  Εκεί που αυτός και το κόμμα του είναι στην γωνιά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι εμφορούνται από το DNA της παραδοσιακής δεξιάς, όπως ακούσαμε από την "Ελληνοφρένεια", παρουσιάζονται οι αβάντες του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε φαινόμενα αλληλοσπαραγμού, η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη να βυθίζει το ΚΚΕ, στην ανυποληψία.  

 Ο βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ότι «είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχτούμε το πόρισμα της Δικαιοσύνης (για το σκάνδαλο Novartis) γιατί και με όσες υπάρχουν αμφισβητήσεις δεν μπορούμε να το αρνηθούμε», ενώ ευχήθηκε την αθώωση του Ανδρέα Λοβέρδου. Δηλώσεις που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Ν.Δ., και αναπαράγονται απ' όλες τις δεξιές ιστοσελίδες.

Ταυτόχρονα κάποιοι χρήστες του διαδικτύου απομόνωσαν ένα απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε χτες η Λιάνα Κανέλη, και το οποίο έχει δεκάδες χιλιάδες θεάσεις (Ολόκληρη υπάρχει εδώ), Σ' αυτό όταν η καλεσμένη της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση Λιβανού και τη διαγραφή από τη ΝΔ του Π. Δούκα, δημάρχου Σπάρτης, η βουλευτής έριξε την μπάλα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας τον παρουσιαστή της εκπομπής ουσιαστικά να την ειρωνευτεί και τους χρήστες του twitter  να σχολιάζουν επικριτικά το ΜΜΕ.  . 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:33 π.μ.

Με 2700 προβολές τα Συριζαια παθαν αμόκ άντε κύριε Β στην ανυποληψία σου

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 1:55 μ.μ.

Σαν τις αγαμητες γεροντοκορες και το "Κ"ΚΕ. Μια ζωη ξεπουλημα αγωνων, οταν δεν τους καπελωνει η κλικα του Περισσου. Κυβερνησεις ερχονται και παρερχονται ο λουτζικος υποφερει και η γρια κοιταει το μουνι της να μεινει στο 4,5%. Ξεφτιλες "αριστερουληδες" του κωλου.

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 3:07 μ.μ.

john @.Εκτός απο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, όλοι οι άλλοι είστε ανύπαρκτοι. Πουθενάδες, επαναστάτες του πληκτρολογίου. Στους ξεφτίλες που αναφέρεσαι, κοίτα το γκρουπούσκουλο που ανήκεις.

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 4:38 μ.μ.

Συριζαίοι αβανταδόροι της κυβερνητικής πολιτικής, κοιτάξτε να αποτινάξετε από πάνω σας το αίσχος να ψηφίζετε τα 5/10 νομοσχέδια της "κακιάς" δεξιάς, κοιτάξτε να βρείτε απαντήσεις για τη συναίνεση σας στην "πράσινη" ανάπτυξη που έχει καταντήσει το 80% του λαού να μην μπορεί να πληρώσει το ρεύμα και να βάλει πετρέλαιο να ζεσταθεί, και έπειτα ασχοληθείτε με τα κουτσομπολιά. Άντε παρτάλια

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 8:38 μ.μ.

Ο.Κ ο αρθρογράφος και καποιος σχολιαστης γουστάρει ΣΥΡΙΖΑ, γούστα ειναι αυτα τι να κανουμε....Ξυστείτε ελευθερα οι υπόλοιποι
Υπάρχει λυση και εύκολη, μην ψηφίσετε ΚΚΕ και λύθηκε το ζήτημα, ουδεν προβλημα....
Απο εμένα , την αγαπη μου.

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:22 μ.μ.

Δεν ανηκω πουθενα, δεν πιστευω κανέναν. Το μόνο που καταλαβα είναι πως τα τελευταία 40 χρόνια μας πάνε γαμιωντας...και το ''Κ''''Κ''Ε χτενίζεται. Άσε τον AL 6 στην αποξω διότι μιλάμε και ζητούμε αριστερή πρόταση.

11 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:17 π.μ.

Σ' αυτόνα τον άτιμο ντουνιά, δεν υπάρχει κανείς, που να "μην ανήκει πουθενά, και να μη πιστεύει κανέναν"!
Τουλάχιστον, αν υποκρίνεσαι, είσαι ένας συνηθισμένος κουτοπονηράκος διανοούμενος.
Αλλιώς, αν πράγματι το πιστεύεις, ...έχετε γεια βρυσούλες! IQ ραδικιού...
Ψάξε αλλού να ...σε στρατολογήσουν!

13 Φεβρουαρίου 2022 στις 5:58 μ.μ.

@deldioΑλλο ενα σημαντικο ζητημα της "αριστερας". Ενω η ακροδεξια και η μαφια της εχουν στησει το γηπεδο και παιζει μπαλα χωρις αντιπαλο και με δικους της διαιτητες-δικαστες, απο την αλλη καποιοι βαυκαλιζομενοι με την μετα καπιταλισμον σοσιαλιστικη κοινωνια που πρεσβευουν, αφηνουν τηνπραγματικοτητα που σκοτωνει και asshole ουν τε με την μικροπολιτικη και παραπολιτικη αντιδραση στα συμβαινοντα. Φαινεται πως η Βαρκιζα δεν επαψε να λειτουργει ως "παιδικο τραυμα". Μερικα χρονια πριν οι εγκληματιες που εξουιαζουν θα ειχαν φυγει κολυμποντας ενω σημερα τολμουν να κατηγορουν με την λογικη των δυο ακρων, ακομη και να πουλαν ηθικη στην αριστερα. Θελει δουλεια πολλη...για να φυγει ο φασισμος

13 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:44 μ.μ.

Τα "δεν ανηκω πουθενα και δεν πιστευω κανεναν", δεν αποκλειει να εχω την "δικη" μου προσωπικη θεωρηση για καταστασεις και πρακτικες. Προφανως μετα απο διαβασμα λιγων κειμενων, λιγη μελετη ιστορικων γεγονοτων, ισως περισσοτερο ανοιχτο μυαλο και αυτια διχως τοιχους. Χρονια τωρα δεν ανηκω σε καποιον κομματικο σχηματισμο, δεν ειμαι οπαδος καποιου "ηγετη", δεν χαρκτηριζω τον εαυτο μου κομμουνιστη ουτε προσδοκω καποιον σωτηρα...για την αιωνιο σοσιαλιστικη κοινωνια. Θελω να εχω εμπιστοσυνη στην ανθρωπινη κοινωνια για ισοτητα, ελευθερια, δημοκρατια και ενα ελπιδοφορο αυριο. Αριστερες προδιαγραφες πανανθρωπινες και περα απο φυλες, εθνη, κρατη και ταξεις. Ουφ, τα ειπα και ανακουφιστηκα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger