Home » , » Ο εθνικός ρουφιάνος καρφώνει Γεραπετρίτη (Βίντεο)

Ο εθνικός ρουφιάνος καρφώνει Γεραπετρίτη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 | 8:00 π.μ.

Αμφισβήτησε κανείς ότι ο Κ. Μπογδάνος δεν κατέχει τον τίτλο του "εθνικού ρουφιάνου¨ που του έχει αποδώσει η "Ελληνοφρένεια", ή  εντάσσεται στην "τρομερή δύναμη της συνήθειας" που μας έλεγε ο Λένιν, το ότι παρουσιάστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής να καρφώνει δημοσίως έναν ομοϊδεάτη του; 

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι για να εμπεδώσετε τα καθοδηγητικά προσόντα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος εκτός απ' τα τσαμπασλίκια του με τον Μένιο  και τις οικογενειακές μπίζνες του, λόγω υπουργικής θέσης, βρίσκει και τον χρόνο να  υποδεικνύει "πατριωτικές", "εθνικόφρονες" συμπεριφορές σε δεξιά στελέχη σαν τον Μπογδάνο. 😋 

Που να 'ξερε ο "άριστος" ότι θα τον κρέμαγε στα μανταλάκια αυτός που ζητούσε την καθοδήγησή του. 

Πρέπει να το ομολογήσουμε. Μπορεί να ασκεί εγκληματική πολιτική το αστικό κυβερνητικό υπηρετικό προσωπικών των αστών, αλλά καθημερινά μας χαρίζει μειδιάματα με τα αλληλοκαρφώματά του. Παρακάτω, λοιπόν παρακολουθούμε τον Μπογδάνο να μας λέει ότι με παρότρυνση του Γεραπετρίτη βρέθηκε σε συγκέντρωση ακροδεξιών και χρυσαυγιτών στις 15 Ιούλη του 2020, Τόμπολα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Φεβρουαρίου 2022 στις 9:34 μ.μ.

Για το κανάλι που κάλεσε τον εθνικό ρουφιάνο, θα πω δικαίωμά του μεν, βρώμισε όμως. Είμαι κατά της λογοκρισίας, αλλά και κατά του ναζισμού.
Θα μιλήσω για τους ρεφορμιστές. Είστε ηλίθιοι! Ξέρω, πως έχω πει ξανά. Το επιβεβαιώνουν κάθε φορά.
Ο εθνικός ρουφιάνος, που ξέρουμε όλοι ποιος είναι, λέει εναντίον της συμμορίας που ήταν πριν. Αυτό, αγαπητοί βλάκες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναιρεί πως είναι καθίκι.
Έχετε μια ευκαιρία να απαλλαγείτε από ένα κάθαρμα. Τώρα είναι μόνος του. Ζητήστε του εξηγήσεις για τα συκοφαντικά που είπε εναντίον του αρχηγού σας.
Καθίστε στο σκαμνί το συκοφάντη. Αυτό θα εκτιμήσει ο κόσμος.
Το να δίνετε συγχωροχάρτι γιατί τώρα καρφώνει τους άλλους, είναι το ίδιο που κάνατε με τη ναζιστική συμμορία. Όχι μόνο δεν κόψατε έναν ψήφο ακροδεξιού προς τη ΝΔ, αλλά νευριάσετε παρά πολλούς δικούς σας που προτίμησαν την αποχή. Όχι μόνο γι αυτό, αλλά και γι’ αυτό.
Τον ρουφιάνο πρέπει να τον πατάς κάτω. Μην κάνετε ανοησίες, γιατί, αν ο εθνικός ρουφιάνος επιστρέψει, θα σας γλεντήσει χειρότερα, κι όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι οι ναζί.
Αυτά και τέλος. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Απλά μια παράκληση. Επειδή παρακολουθώ τη δημοσιογράφο, τη θεωρώ σοβαρή, αν είναι να βγάζει τέτοιους, να προειδοποιεί, να κλείνω το χαζοκούτι. Μη βρωμάει μετά το σπίτι, κρίμα είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger