Home » , » Μέχρι η Παναγιά έπιασε τα κλάματα παρακολουθώντας τα πεπραγμένα των "αρίστων" του νεοδημοκρατικού "επιτελικού κράτους" (Ηχητικό από την Ελληνοφρένεια).

Μέχρι η Παναγιά έπιασε τα κλάματα παρακολουθώντας τα πεπραγμένα των "αρίστων" του νεοδημοκρατικού "επιτελικού κράτους" (Ηχητικό από την Ελληνοφρένεια).

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 | 2:17 μ.μ.


Ενα δρώμενο από το Ευρωπαϊκό Ισλαμαμπάντ που απασχολεί όλα τα "έγκυρα" ΜΜΕ, σχολιάζει σήμερα, στο παρακάτω ηχητικό που παραθέτουμε, ο Θύμιος Καλαμπούκης της "Ελληνοφρένειας".  

Αναφερόμαστε στην είδηση η οποία μας γνωστοποιεί ότι μια εικόνα της Παναγίας η οποία βρίσκεται βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα ρίχνει συνεχώς το δάκρυ κορόμηλο και όπως μας ενημερώνουν τα αξιόπιστα "Νέα" του Μαρινάκη, "Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο λόγος για τον οποίο η εικόνα δακρύζει είναι ότι συμπάσχει με τα παιδιά της, δηλαδή όλους τους ανθρώπους, ενώ άλλοι το δάκρυ της, το ερμηνεύουν ως ένα μήνυμα που θέλει να προειδοποιήσει πιθανόν όλους εμάς για κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον".

Φυσικά μόνο με σκωπτικό τρόπο μπορείς να αναφερθείς σ' αυτή την περίπτωση όπως κάνει ο παραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής, και να μελαγχολήσεις που τέτοιοι γελοίοι ανορθολογισμοί, δεσπόζουν στην ειδησεογραφία.

Με την ευκαιρία ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει ο μακαρίτης πια θεολόγος -απόφοιτος της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, Αργύρης Δ. Τσακαλίας, του οποίου αποσπάσματα απ' το βιβλίο του "Βίβλος ακατάλληλη δι' ενηλίκους" παραθέτουμε συχνά στον ιστότοπο μας:  

"Λένε και για τις εικόνες που δακρύζουν. Γιατί να δακρύζουν οι εικόνες, τι έχουν, πέθανε η θειά τους και κλαίνε; Αν μου βρουν μία εικόνα να γελάει τότε θα γίνω χριστιανός. Αλλά δεν μπορούν να «κατασκευάσουν» μία τέτοια εικόνα και γι αυτό διακινδυνεύω που το λέω ότι θα γίνω χριστιανός. Αν αρχίσει να γελάει η εικόνα, σημαίνει ότι πράγματι υπάρχει, επειδή δεν έχουν ειδική ουσία να την τρίψουν στη μούρη της εικόνας και να γελάει, άρα είναι πράγματι θαύμα, παράξενο, ανεξήγητο. 

Γιατί δεν ακούστηκε ποτέ εικόνες να γελάνε; Όπως και οι ψευτοπροφήτες, Νοστράδαμος, Κοσμάς Αιτωλός, ο Γιάννης της Αποκάλυψης, όλο καταστροφές προβλέπουν, δεν θα μείνει λίθος επί λίθον λέει, τα πάντα θα καταστραφούν, θα πέσουν τα άστρα, θα γίνεται χαμός. Γιατί μόνο άσχημα πράγματα προφητεύουν; Τι εκδηλώνουν αυτές οι προφητείες και τα δάκρυα των εικόνων; Σημαίνουν την κακία αυτών που τα κατασκευάζουν. Είναι στημένα όλα αυτά".  


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger