Home » , » Τι άλλο θα δούμε!

Τι άλλο θα δούμε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 | 10:08 μ.μ.

Αλήθεια, πώς μπορείς να σχολιάσεις το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες μια σειρά άτομα που δεν μπορείς με κανένα τρόπο να αμφισβητήσεις την κομματική τους προσήλωση στο κυβερνητικό κόμμα, ανέβηκαν στα κάγκελα για το τεράστιο κύμα ακρίβειας το οποίο ρίχνει στα τάρταρα το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών νοικοκυριών;

 Η τελευταία δήλωση που προκαλεί έκπληξη προέρχεται από τον δήμαρχο Αθήνας  Κώστα Μπακογιάννη.  Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «εξωφρενικές τις αυξήσεις στην ενέργεια που βιώνουν τα νοικοκυριά», τονίζοντας παράλληλα ότι «απαιτείται σοβαρή συζήτηση και όχι πυροτεχνήματα».

Δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς τους, γιατί αν υποθέσεις ότι ο πορφυρογέννητος δήμαρχος Αθήνας το κάνει αυτό για λόγους σκοπιμότητας, για να παρουσιάσει ένα κατασκευασμένο φιλολαϊκό προφίλ, στους γαλάζιου δημοσιολόγοους που προηγήθηκαν Τέλογλου και Πυργιώτη δεν μπορείς ν αποδώσεις κάτι ανάλογο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:19 μ.μ.

Άτιμη κενωνια της καπιταληστρικης αγοράς. Μέχρι και αδέλφια θα δουμε να σφάζονται στην...ποδιά σου. Την μάνα, βαστα τε την τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger