Home » , » Α. Γεωργιάδης: Περισσότερο ανιστόρητος από τον Κάτμαν! (Βίντεο)

Α. Γεωργιάδης: Περισσότερο ανιστόρητος από τον Κάτμαν! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 | 4:12 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι τύποι στους οποίους ο "σοφός" ελληνικός λαός ανέθεσε την κυβερνητική εξουσία, πουλάνε καθημερινά με αναίδεια και προκλητικότητα τα απίστευτα απίστευτα ψέματά τους με την σέσουλα. Κάποιες φορές γελάμε με τις απιθανότητες που λένε, άλλες, όπως σήμερα εκνευριζόμαστε. 

Ο πρώην έμπορας "θαυματουργών νανογιλέκων" και νυν "προωθητής προϊόν σανού" στα γαλάζια πρόβατα, κατόρθωσε  να μας κάνει τα νεύρα μας τσατάλια επαναλαμβάνοντας την μαλακία του ότι είμαστε πλούσιοι γι' αυτό να μην γκρινιάζουμε "καταστρέφοντας την Ελλάδα".

Επανέλαβε κι' αυτός, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, το παραμύθι του Ανέμελου, ότι την εποχή κατά την οποία η θανατηφόρα πανδημία, καθημερινά δημιουργεί εκατόμβες νεκρών και ο τιμάριθμος γνωρίζει ρεκόρ 25ετίας, με την ακρίβεια να έχει ρίξει το βιοτικό μας επίπεδο στα τάρταρα, εμείς ... πλουτίζουμε αυξάνοντας τις καταθέσεις που έχουμε στις τράπεζες.   

Δεν θα είχε νόημα να ασχοληθούμε με τις μαλακίες που λέει στο παρακάτω βιντεάκι ο αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος αν εκτός από τις "προφητείες", που συνηθίζει να δημοσιοποιεί, δεν αναλάμβανε να μας παραδώσει και ιστορικά μαθήματα!  

Κάποια στιγμή, λοιπόν, και ενώ ο Γεωργιάδης έλεγε τις παπαριές του, η δημοσιογράφος που τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή της, επιχείρησε να του προβάλει ένσταση στο λεγόμενα του, επικαλούμενη μια ρήση του Γ. Παπαντρέου: "Οταν οι αριθμοί ευημερούν..."

Βρόντηξε και άστραψε ο υπουργός υποΑνάπτυξης: "Είναι μια φράση που δεν πίστεψα ποτέ στην ζωή μου, είναι πολύ ωραία αριστερίστικη φράση. Είναι ένα πολύ ωραίο αριστερό τσιτάτο, φορέθηκε πολύ και στο πρώτο μνημόνιο, είναι όπως όλα τα αριστερά πράγματα στην σφαίρα της φαντασίας"!, μας είπε.

Εδώ πια είναι που λες "σταματήστε την γη να γυρίζει για να κατέβω"! Να χαρακτηρίζει "αριστερίστικη φράση" ένα απόσπασμα -"Όταν οι αριθμοί ευημερούν, οι άνθρωποι και οι κοινωνίες δυστυχούν", ήταν η πλήρης διατύπωσή του- που είχε πει ο "Δολοφόνος Παπανδρέου", όπως έλεγε ένα σύνθημα στα Δεκεμβριανά του 1944, δείχνει το κυβερνητικό στέλεχος είναι περισσότερο ανιστόρητος από τον Κάτμαν. 

Ακου "ωραίο αριστερό τσιτάτο" μια ρήση που προέρχεται από έναν πολιτικό "παπατζής", υπάκουο όργανο της ντόπιας αστικής τάξης και των ξένων κηδεμόνων της, κάτι που μεταφράστηκε και στα συνθήματα που ακουγόταν στις λαϊκές συγκεντρώσεις της εποχής του: «Παπανδρέου παπατζή μας επρόδωσες κι εσύ» και «Παπανδρέου παπατζή χίτης ήσουνα και συ». Διαβάστε περισσότερα.

Υ.Γ Το βιντεάκι το απαλλοτριώσαμε από την παρουσία στο twitter του Ιερώνυμος boss

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger