Home » , » Να δείξει πως υπάρχει κι ο κύριος τίποτα.

Να δείξει πως υπάρχει κι ο κύριος τίποτα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 | 9:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η απόφαση του ΚΚΕ για την εισβολή στην Ουκρανία είναι αυτή

Προφανώς και είναι ιμπεριαλιστές οι Ρώσοι, όπως είναι κι άλλοι. ΗΠΑ - ΕΕ κλπ. Εμείς είμαστε εναντίον όλων των καπιταλιστών, δε διαλέγουμε συμμορία. Αυτή είναι η διαφορά μας από τα γαλάζια σκουλήκια, τους δούλους του ΝΑΤΟ και τους παρανοϊκούς ναζί που θέλουν να γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Εμείς θέλουμε Ειρήνη, νιώθουμε δικαιωμένοι και υπερήφανοι. Δεν πρέπει να σκοτωθεί ούτε ένας στον πόλεμο των καπιταλιστών, όχι μόνο ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, αλλά ούτε Αφρικανός, Ασιάτης, αυτούς που σήμερα βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους, ενώ οι φασίστες κάνουν πως δεν υπάρχουν.

Για έναν τίποτα θα πω τώρα, ο οποίος επιτέθηκε σε μια καλλιτέχνη, που είπε το αυτονόητο: Πως όλοι οι πόλεμοι είναι κακοί. Ο τίποτας λοιπόν ήταν με το ΝΑΤΟ όταν βομβάρδιζε τη Σερβία. Μπορεί να μας εξηγήσει, γιατί έπρεπε να πεθάνουν οι Σέρβοι άμαχοι; Γιατί τους σκότωναν οι Αμερικάνοι «φιλειρηνιστές»;

Με τίτλο «να τα μας» ο 902 απαντά στον τίποτα και σε κάθε τίποτα ή τιποτένιο δεξιό - ακροδεξιό βλάκα με περικεφαλαία, που μένει σκλάβος και στο ΝΑΤΟ.

«Να τα μας...

Απ' ό,τι φαίνεται λόγω πολέμου επιστρατεύονται οι πάντες!! Όλοι για να στηρίξουν το ΝΑΤΟικο αφήγημα. Ακόμα και οι πιο χρεοκοπημένοι! Ποιος βγήκε παγανιά τελευταία; Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με σκοπό να σχολιάσει την συμμετοχή της Ν. Μποφίλιου σε αντιιμπεριαλιστική συναυλία φοιτητών!

Για όσους δεν θυμούνται (ή δεν ξέρουν) ο Αντ. Καφετζόπουλος βρέθηκε - όπως πολλοί άλλωστε- από το μαοϊκό ΕΚΚΕ στις αγκαλιές του ΠΑΣΟΚ, φανατικός "εκσυγχρονιστής", υποστηρικτής των ΝΑτοικών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, στην αυλή του ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου), απολογητής των μνημονίων και ΠΟΤΑΜΙσιος... οπαδός της ΕΕ... υποστηρικτής του Ναι στο δημοψήφισμα και ... διαρκώς μαϊντανός, πάντα με ισχυρές δόσεις αντικομμουνισμού....με την αίγλη του "πρώην επαναστάτη".

Άσε μας αγόρι μου.... κάπνισε κανά τσιγαράκι, πιες κάνα ουίσκι... Δεν είναι η εποχή σου...»

Ωραία κύριε τίποτα; Έδειξες πως υπάρχεις; Τράβα τώρα στο Μαξίμου μπας και σου δώσουν κάνα ρολάκι. Ίσως σε βάλουν σε κάνα θεατρικό από αυτά που κάνουν οι Ουκρανοί.

Γράφω ξανά για τη Σομαλία. 4.500.000 άνθρωποι κινδυνεύουν άμεσα από λιμό, χρειάζονται κάπου 1,5 δις για να σωθούν αυτές οι ζωές. Έχουν ήδη πεθάνει γυναίκες και παιδιά. Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν τη Σομαλία, όσο οι Ρώσοι την Ουκρανία. Έδωσαν ήδη 15 δις για όπλα στους Ουκρανούς και θα δώσουν άλλα τόσα. Ούτε ένα 1 δις για τροφές! Πείτε μου, γιατί αξίζει περισσότερο η ζωή στην Ουκρανία, κι όχι στη Σομαλία; Όταν θα έρθει ο Σομαλός πρόσφυγας, θα αρχίσουν τα καθάρματα των υπερασπιστών του ΝΑΤΟ να λεν πως πρόσφυγες είναι μόνο οι Ουκρανές! Άστε στο διάολο τιποτένιοι!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger