Home » , » Το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ

Το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 | 11:23 μ.μ.

Πηγή: Διονύσης Ελευθεράτος -twitter

 Ναι, νεοναζί υπάρχουν σε πολλές χώρες - είτε ως συμμορίες είτε & ως παραστρατιωτικές οργανώσεις είτε, είτε... 
Και αρκετές φορές αξιοποιήθηκαν (βλ. "Gladio"του ΝΑΤΟ στον Ψυχρό Πόλεμο). Φυσικά υπάρχουν πολλοί σε όλη την Ανατ. Ευρώπη & στη Ρωσία. Αλλά εθελοτυφλούν όσοι (θέλουν να) θεωρούν την περίπτωση της Ουκρανίας σαν τις υπόλοιπες. 

Το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ αποτελεί επίσημο, εκλεκτό μέρος της  Εθνικής Φρουράς. «Καθαροί» νεοναζί, με ίνδαλμα τον Στέπαν Μπάντερα, ουσιαστικά ελέγχουν & τον Δεξιό Τομέα, που είναι αποδεκτός από το Ουκρανικό κράτος. 

Το κυριότερο: Οι νεοναζί της Ουκρανίας από το 2014 έχουν όντως διαπράξει φρικτά εγκλήματα &  μαζικές δολοφονίες, με θύματα Ρώσους & Ρωσόφωνους. 

Και ανθρώπους έκαψαν ζωντανούς & γυναίκες βίασαν & σκότωσαν & μωρά ξεκοίλιασαν.

Πείτε λοιπόν ό,τι θέλετε για τον Πούτιν, για την εισβολή, για το αν η Μόσχα τα χρησιμοποιεί αυτά ως πρόσχημα, για το Διεθνές Δίκαιο, για τον Ζελένσκι, για το ΝΑΤΟ- για ό,τι θέλετε. Αλλά σταματήστε να πιστεύετε ή να λέτε πως η δράση των ναζί στην Ουκρανία εμπίπτει στην κατηγορία του «ναζί υπάρχουν παντού, ε, ωραία, υπάρχουν κι εκεί». 

Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, ειδικά από το 2014 και μετά. Το ξαναλέω: Δεν χρειάζεται να αρνείται κανείς τη συγκεκριμένη, βαριά αλήθεια, για να εκφράσει την αποστροφή του στην εισβολή.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger