Home » , » Ι. Μάζης: Ενας γνωστός εθνικιστής, μοιράζει εγκεφαλικά στου Μαξίμου (Βίντεο)

Ι. Μάζης: Ενας γνωστός εθνικιστής, μοιράζει εγκεφαλικά στου Μαξίμου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 | 8:00 π.μ.

Δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας παρακολουθώντας το βιντεάκι που μας έστειλε και παραθέτουμε φίλη αναγνώστρια και τακτική επιστολογράφος μας. 

Τέτοιες λεκτικές "καρπαζιές" που δέχτηκε η κυβέρνηση από ένα προβεβλημένο μέλος της συντηρητικής παράταξης, δεν της αναμέναμε. 
Ο θεωρούμενος Σαμαρικός και ένας απ' τους "αγαπημένους" καλεσμένους του Σκάι, τον οποίο οι παρουσιαστές του καναλιού του Φαλήρου τον αποκαλούν «αυθεντία» για τα όσα διαδραματίζονται στην διεθνή σκακιέρα, μοίρασε εγκεφαλικά στους θαμώνες του Μεγάρου Μαξίμου. 

Αναφερόμαστε στον γνωστό Ιωάννη Μάζη. Ο τύπος γνωστός εθνικιστής και σε επιδείξεις "πατριωτικών αισθημάτων" μόνο ο Μπογδάνος μπορεί να τον συναγωνιστεί, Αρθρογραφεί σε μιλιταριστικά ΜΜΕ, και του αποδίδεται ότι είναι ένα από τα στελέχη του "βαθύ κράτους". (Υπήρξε διευθυντής του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων, του υπουργείου άμυνας, διδάσκει στις μεταπτυχιακές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ έχει και το πόστο του καθηγητή Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Καταλαβαίνεται δηλαδή περί τίνος ανθρώπου πρόκειται).

 Ο τύπος, λοιπόν, αυτός, μόνο "εθνική προδοσία" δεν απέδωσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή ότι απέστειλε πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανική κυβέρνηση "για να εξοπλιστούν ναζί", Σύμφωνα  με τον Μάζη πάντα, με την πράξη του αυτή ο Μητσοτάκης "θυσιάζει το εθνικό συμφέρον", εν αντιθέσει με την στάση που κράτησε για το ίδιο θέμα η κυβέρνηση του Ισραήλ.

Δεν γνωρίζουμε τι σκοπιμότητες υπηρετεί μ' αυτή την στάση του ο Μάζης. Είναι πολύ "περίεργα" τα κυκλώματα που συναναστρέφεται ο αναφερόμενος και κάθε αυθαίρετη εκτίμησή μας θα ήταν παρακινδυνευμένη. Το γεγονός είναι πάντως ότι η στάση του συγκεκριμένου ανθρώπου μας αιφνιδίασε και θεωρούμε ότι δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger