Home » , » Προφήτης πηδάει και δέρνει γαλάζια τρολλ.

Προφήτης πηδάει και δέρνει γαλάζια τρολλ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα το λογοκρίνουν το video του προφήτη Ζαραλίκου «ΑΛΛΟ CHE KAI ΑΛΛΟ ΤΖΕΣ». Δεν είναι μόνο το όνομα που αρχίζει από Ζήτα, είναι το περιεχόμενο. Περιέχει σκηνές άγριου σεξ. Αφού το είδα, κι ήθελα να ανάψω τσιγάρο! Να σκεφτείτε πως έχω κόψει το κάπνισμα από τον προηγούμενο αιώνα.

Τι πήδημα ήταν αυτό, προφήτη μου;

Μαντέψτε ποιο Ελληνικό κόμμα είναι αδερφό του κόμματος του Πούτιν στη Ρωσία.

α) ΣΥΡΙΖΑ

β) ΝΔ

γ) ΚΚΕ

δ) Βελόπουλος.

Αν απαντήσατε ΝΔ, βρήκατε τη σωστή απάντηση. Κρυφοπουτινάκια οι νεογιδοκράτες! Είπα κι εγώ. Ο Αλαφούζος κι οι άλλοι εφοπλιστές, που κουβαλάνε το Ρώσικο αέριο και πετρέλαιο εκτός κομματικής γραμμής; Αφού αυτοί δίνουν γραμμή στα γαλάζια γίδια.

Στο μεταξύ καλά τους έκοψα για σαδομαζό τους νεοδημοκράτες. Δεν τους έφτασε που πόνεσαν με την τεράστια συμμετοχή στη συναυλία, επιμένουν να λένε ψέματα! Γαλάζια αιγοπρόβατα, αν τσούζει τόσο ο πισινούλης σας πείτε στον Άδωνη να τον φυσήξει. Για φθηνή βαζελίνη δε το βλέπω. Δε θέλουν οι ΗΠΑ να τελειώσει ο πόλεμος. Θα πουλήσουν ως τον τελευταίο Ουκρανό.

Ένα ακόμα video από τον προφήτη. Έμπαινε Χριστόφορε! Δώσε κι άλλο πόνο στα ναζίδια, το τραβάει ο οργανισμός τους. 

Ο φονιάς του Λαμπράκη, ο Γκοτζαμάνης, όντως ήταν παιδεραστής, βιαστής, μαστροπός. Ομολογώ πως δεν έκανα ως τώρα το συσχετισμό. Πολλοί ανώμαλοι εκεί στη δεξιά. Αυτό εννοούσε ο Ανδρέας που μιλούσε για σχέδια ανωμαλίας τα οποία δεν πρέπει να περάσουν;

Θυμάμαι διάβασα την αγόρευση του εισαγγελέα της δίκης της δολοφονίας του Λαμπράκη, Παύλου Δελαπόρτα:

«Σήμερα, εδώ, ένα σύμφυρμα κλεφτών, βιαστών, δωσίλογων και κάθε είδους κακοποιών, εμφανίζεται (προς εθνοκαπηλία και ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς) ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης. Τι άλλο έπρεπε να περιμένει κανείς απ αυτό πλην του ότι θα εξελισσόταν σε κακοήθη νεοπλασία της κοινωνίας»;

Αφιερωμένο στους απογόνους των φονιάδων, των δοσίλογων, των εγκληματιών. «Κατάλοιπα υποπροϊόντων του Χίτλερ, γιγαντοκύτταρα δωσολογικής λευχαιμίας, κακοποιούς διαφόρων βαθμών και ειδών» αποτελούν τη δεξιά, το κράτος που είναι παρακράτος. Ο καρκίνος της ανθρωπότητας είναι οι υποταγμένοι προδότες νεοδημοκράτες και οι όμοιοι τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger