Home » , » Ποια χώρα παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα; Θα της επιβάλουν κυρώσεις;

Ποια χώρα παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα; Θα της επιβάλουν κυρώσεις;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 10:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Η υποχρέωση εμβολιασμού οφείλει να επιβάλλεται πάντα με σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο καταναγκαστικός εμβολιασμός δεν είναι ποτέ αποδεκτός».

Το παραπάνω είπε σήμερα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του Ανθρώπου.

«Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι άνθρωποι να εμβολιάζονται δια της βίας, ακόμη κι αν η άρνηση ενός προσώπου να συμμορφωθεί με μια υποχρέωση εμβολιασμού μπορεί να έχει νομικές συνέπειες, όπως για παράδειγμα την επιβολή αρμόζοντος προστίμου».

Εδώ να πω πως η επιβολή προστίμου, ιδιαίτερα στους χαμηλοσυνταξιούχους, δεν είναι απλά βία, ισοδυναμεί με δολοφονία. Κι αυτό γιατί κάποιος που παίρνει μόλις 500 ευρώ θα δώσει το 1/5 της σύνταξης του, η οποία δεν έφτανε πριν για να ζήσει! Να πληρώσει λογαριασμούς, φάρμακα και ταυτόχρονα να πάρει τα απαραίτητα τρόφιμα και ρούχα.

Πόσο μάλλον τώρα που με τον Οικονομικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ακριβύνει τα πάντα περισσότερο. Είναι λοιπόν σαφέστατη η καταδίκη της Ελλάδας από τον ΟΗΕ. Η χώρα μας παραβιάζει ασύστολα τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων της.

Το θέμα είναι τι θα γίνει; Φυσικά δεν θα τιμωρήσουν την Ελλάδα. Όχι γιατί δεν καταπατά Ελευθερίες, αλλά γιατί και άλλοι υποκριτές τύραννοι, καθάρματα που κυβερνάν, ρίχνουν τις ευθύνες της αποτυχίας της αντιμετώπισης της Πανδημίας στα θύματα της νεοφιλελέ πολιτικής τους.

Η ΝΔ άλλωστε εκπροσωπείται από τη Βούλτεψη. Που σημαίνει πως αναγνωρίζει από τον ΟΗΕ μόνο όσα θέλει. Έτσι πχ επικαλούμαστε αποφάσεις του ΟΗΕ για την Τουρκία, αλλά θα κάνουμε τα στραβά μάτια σε αυτή την ναζιστική μέθοδο. Αυτό φυσικά θα το βρούμε μπροστά μας γιατί δε μπορεί να δέχεσαι το Διεθνές Δίκαιο αλά καρτ.

Πρέπει να πάρουν πίσω το πρόστιμο. Πέρα από το ότι δε θα το πληρώσει σχεδόν κανείς, για να μην ανοίξει η όρεξη των γαλάζιων φασιστικών αποβρασμάτων να βάλουν ακόμα μεγαλύτερο πρόστιμο, είναι εντελώς άδικο, απάνθρωπο, ναζιστικό. Το πρόστιμο, ειδικά στους φτωχούς, δεν είναι για τη υγεία τους. Είναι για να εξοντωθούν. Για να μην μπορούν να πάρουν ούτε τα απαραίτητα.

Έφτασα να ντρέπομαι που έκανα δυο δόσεις εμβολίου! Ζητάω συγνώμη. Πίστευα πως τα εμβόλια σώζουν ζωές. Δυστυχώς τώρα βλέπω πως έγιναν αφορμή από τους φασίστες νεοδημοκράτες, να αφαιρούνται ζωές. Η ειρωνεία είναι πως οι περισσότεροι που δέχονται αυτή την επίθεση είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ. Εδώ όμως ας πρόσεχαν λίγο και οι ίδιοι στις εκλογές.

Μητσοτάκη, όταν πέσεις, θα πας φυλακή και γι αυτό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger