Home » , , » Του Καραμπελιά τ' ανάγνωσμα

Του Καραμπελιά τ' ανάγνωσμα

Από giorgis , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 10:38 μ.μ.

Του Γ. Γ

Θιγμένος παρουσιάζεται ο επικεφαλής του Κινήματος Αρδην, Γεώργιος Καραμπελιάς, από ένα άρθρο που υπέγραφε ο Γιάννης Μπασκάκης και δημοσιεύτηκε στην "ΕφΣυν" με τίτλο: «Υπάρχει Ακροδεξιά και εκτός Ν.Δ.». Γι' αυτό απέστειλε εξώδικο, στην  εφημερίδα, την οποία χαρακτηρίζει "αριστερή συνιστώσα αυτού του καθεστώτος, δίπλα στην εξουσία και εναντίον της κοινωνικής βάσης", στο οποίο υποστηρίζει ότι δέχτηκε «μια γκεμπελικού χαρακτήρα, συκοφαντική επιχείρηση». Θεωρεί, ο Γ. Καραμπελιάς, ότι με το "κατάπτυστο δημοσίευμα""πλήττεται η τιμή και η υπόληψή του" και θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε από το έντυπο, για την "εμμονή του στις αξίες του δημοκρατικού πατριωτισμού".

Ο Γιάννης Μπασκάκης, τεκμηριωμένα και παραθέτοντας αναμφισβήτητα στοιχεία για τις ακροδεξιές τοποθετήσεις του Καραμπελιά δεν ανακαλεί τον παραμικρό χαρακτηρισμό απ' αυτούς που του έχει αποδώσει στον επικεφαλής του "Αρδην".  

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι δεν έχουμε καθόλου θετική άποψη για την "ΕφΣυν". Από τις σελίδες του παρακολουθήσαμε οχετούς αντικομμουνισμού, έχει καταγγελθεί ότι λογοκρίνει συνεργάτες της, ενώ δεν είναι λίγα τα γενικότερα "φάουλ" της εφημερίδας. Δεν παραγνωρίζουμε, όμως, ότι υπάρχουν και αξιόλογοι συντάκτες, σ' αυτή την εφημερίδα, οι οποίοι μας έχουν παρουσιάσει ενδιαφέροντες αποκαλύψεις και ιστορικές προσεγγίσεις.

Οσο αφορά την αντιπαράθεση που υπάρχει σε εξέλιξη μεταξύ Καραμπελιά και Μπασκάκη, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να προκαλεί την νοημοσύνη μας, ένα πρόσωπο που ξεκίνησε σαν δυναμικός αντιεξουσιαστής, για να βρεθεί στην συνέχεια χριστέμπορας και αγαπημένο πρόσωπο των εθνικιστών. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

10 Μαρτίου 2022 στις 10:49 π.μ.

H εφ συν ειναι μια τατσαβουροφυλλαδα της κακιας ωρας με φασιστικη νοοτροπια
για οποον δεν εχει την ιδια αποψη μ αυτην και ιδιαιτερα οταν κανεις γραφει εστω και κατι που ειναι εναντια στο συριζα τοτε τον περιμενει λογοκρισια και στη συνεχεια παντοτινο μπλοκαρισμα

10 Μαρτίου 2022 στις 11:17 π.μ.

Ο Καραμπελιας τα τελευταια χρόνια εχει γινει εξαπτερυγο της ΝΔ.Ο ψευτοαντισυστημισμος του μας τελειωσε.Μην ξεχναμε οτι βγηκε δημοτικος συμβουλος με υποστηριξη Εμφιετζογλου,Λεβεντη και Αλεκου Παππαδοπουλου.Ο Καραμπελιας ειναι γενικα ευρωατλαντιστης ,πατριδοκαπηλος και διακινει ρην θεωρια οτι αν δεν λεμε ναι σε ολα ( μνημονια κλπ) σε ΗΠΑ κ ΕΕ θα μας φανε οι τουρκοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger