Home » , » Στον πόλεμο της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων, πολεμάνε νεοναζί εναντίον νεοναζί. Ενδιαφέρον δεν το βρίσκετε;

Στον πόλεμο της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων, πολεμάνε νεοναζί εναντίον νεοναζί. Ενδιαφέρον δεν το βρίσκετε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 | 11:31 μ.μ.

Μια παράμετρος που δεν έχει φωτιστεί σχεδόν καθόλου, είναι ότι στον πόλεμο της Ουκρανίας πολεμάνε νεοναζί, εναντίον νεοναζί. Βλέπεται οι θαυμαστές του Χίτλερ πάνω απ΄ όλα είναι μισθοφόροι 

Οι ακροδεξιοί του τάγματος Αζόφ, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αριθμούν περίπου 900 ένοπλους, συγκροτήθηκαν σαν παραστρατιωτική ομάδα από τον νεοναζί Αντρίι Μπιλέτσκι

Πυρήνας της ιδεολογικής συγκρότησης του Μπιλέτσκι, την οποία μεταφυτεύει και στους υφιστάμενους του είναι ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας πρέπει να θεωρείται το να πάρει την πρωτοβουλία και "να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου στην τελική σταυροφορία εναντίον των εβραιοκινούμενων Untermenschen (κατώτερων φυλών)". 
"Υπανθρώπους", θεωρούν οι νεοναζί του τάγματος Αζόφ, τους ομοφυλόφιλους και τους Ρομά γι' αυτό είχαν εξαπολύσει πογκρόμ εναντίον τους στην Ουκρανία.

Από τον Νοέμβρη του 2014 η κυβέρνηση της χώρας εκτιμώντας ότι ο δικός της στρατός ήταν πολύ αδύναμος για να αντιμετωπίσει τους φιλορώσους αυτονομιστές ενσωμάτωσε την παραστρατιωτική ομάδα στην Εθνοφυλακή της χώρας και από τότε αποτελεί επίσημο στρατιωτικό σώμα της Ουκρανίας, Μάλιστα ο τότε Ουκρανός Προέδρος Πέιρο Ποροσένκο είχε δηλώσει ότι οι άντρες του τάγματος Αζόφ αποτελούν τους καλύτερους μαχητές της χώρας.

Να προσθέσουμε ότι δυο απ' μεγιστάνες δισεκατομμυριούχους της χώρας, ο Ιγκόρ Κολομόισκι και ο Σέρχιι Ταρούτα, ήταν και είναι  οι βασικοί χρηματοδότες ώστε να εξοπλιστεί και να μαζικοποιηθεί αυτό το νεοναζιστικό στρατιωτικό μόρφωμα. 

Οι ένοπλοι του "Αζόφ" δεν κρύβουν τις πεποιθήσεις τους. Στις στολές τους έχουν σύμβολα όπως η σβάστικα και τα διακριτικά των SS, καθώς και το νεοναζιστικό σύμβολο Wolfsangel το οποίο μοιάζει με μαύρη σβάστικα σε κίτρινο φόντο. 
Αυτοί είναι σήμερα η εμπροσθοφυλακή του Ουκρανικού στρατού στις μάχες που δίνει με τους εισβολείς. 

Αρκεί να δούμε την σημερινή είδηση που δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων Nexta - εκφράζει τις απόψεις της λευκορωσικής αντιπολίτευσης και είναι σφόδρα αντι-ρωσικό- για να καταλάβουμε την σημασία αυτού του τάγματος. Οπως λοιπόν μας ενημερώνει αυτή η πηγή, το Τάγμα Αζόφ ήταν το πρώτο που πληροφορήθηκε για ένα φορτίο εκτοξευτών χειροβομβίδων NLAW και εκπαιδευτές από χώρες του ΝΑΤΟ που έφτασαν στο Χάρκοβο.  

Το πολύ ενδιαφέρον είναι, ότι μ' αυτούς που αλληλοσκοτώνονται οι ένοπλοι νεοναζί των κυβερνητικών στρατευμάτων της Ουκρανίας είναι ομοϊδεάτες τους. 

Οπως δημοσιεύει σήμερα Αμερικανική ιστοσελίδα, στην εμπροσθοφυλακή του Ρωσικού στρατού εισβολής βρίσκονται μισθοφόροι που "νοίκιασε"  η κυβέρνηση του Πούτιν από την Wagner Groop. 

Αυτή είναι μια σκοτεινή ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία, που διαθέτει έναν μεγάλο μισθοφορικό στρατό. 
Λέγεται ότι είναι δημιούργημα της ίδια της Ρωσικής κυβέρνησης με απόφαση που λήφθηκε στα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου Αμυνας της Ρωσίας. 
Ιδρυτής της Wagner Groop θεωρείτε ο νεοναζί αντισυνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων (Spetsnaz) Ντμίτρι Οόικιν, ο οποίος είχε πολεμήσει στους δύο πολέμους στην Τσετσενία και είχε υπηρετήσει στη μυστική υπηρεσία του ρωσικού στρατού (GRU) και κύρια στελεχώνεται από Ρώσους νεοναζί. 

Ο πραγματικός καθοδηγητής όμως αυτής της εταιρείας μισθοφόρων, είναι ο Γεβγκένι Πριγκόζιν Ρώσος ολιγάρχης. με στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο. Ο ΓΊριγκόζτν αποκαλείται και «σεφ του Πούτιν», καθώς είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης σειράς εστιατορίων και εταιρειών catering που του αποφέρουν πακτωλό χρημάτων από κρατικές προμήθειες που κάνει.

 Εν κατακλείδι: Στον πόλεμο της Ουκρανίας μεταξύ άλλων πολεμάνε νεοναζί εναντίον νεοναζί. Ενδιαφέρον δεν το βρίσκετε; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Μαρτίου 2022 στις 1:03 π.μ.

Αναμενόμενο να πολεμάν νεοναζί τους νεοναζί.
«Στον πόλεμο της Ουκρανίας πολεμάνε νεοναζί, εναντίον νεοναζί. Βλέπεται οι θαυμαστές του Χίτλερ πάνω απ’ όλα είναι μισθοφόροι»…
Δεν είναι μόνο για τα λεφτά. Φυσικά το χρήμα είναι μια από τις βασικές αιτίες, αλλά είναι κι η ιδεολογία τους. Θα το πω με παράδειγμα. Χρυσή Αυγή και Γκρίζοι Λύκοι. Τι πιστεύετε πως θα γίνει αν βρεθούν αντιμέτωποι;
Το έχουμε πει σε αυτό το site πόσες φορές; Θα το πούμε μια ακόμα: Τα βασικά επιχειρήματα των ναζί μιας χώρας, είναι οι πράξεις των ναζί άλλων χωρών! Σκοτώνουν πχ οι Ισλαμοφασίστες Χριστιανούς; Θέλουν να σκοτώσουν οι Χριστιανοί Μουσουλμάνους κι αντιστρόφως. Φτάνει σε μια χωρά να κυβερνήσουν ναζί για να γίνει πόλεμος.
Εκείνο που ξέρουμε και κάνουν πως δεν ξέρουν οι λούμπεν φασίστες, γιατί οι αρχηγοί τους τα ξέρουν, είναι πως στα περισσότερα κράτη υπάρχει χρηματοδότηση αυτών των τεράτων από τις ΗΠΑ. Οι Γκρίζοι Λύκοι πχ χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ με το σχέδιο «Κόκκινη Προβιά» με το οποίο δόθηκαν χρήματα (κι όχι μόνο) σε φασίστες πολλών χωρών. Ο πυρήνας ήταν στρατιωτικοί φασίστες, έτοιμοι για πραξικόπημα, αν έπαιρναν σε μια χώρα την εξουσία οι Κομμουνιστές.
Ποιοι νομίζετε κάνουν τα εγκλήματα πολέμου; Οι ναζί των αντιμαχόμενων παρατάξεων. Ποιοι έκαναν σφαγές στην Κύπρο; Τα λυκόσκυλα της Τουρκίας και τα δικά μας κουτάβια. Τα καθάρματα, τα κτήνη. Ποιος δίνει αφορμές σε ξένα κράτη; Είναι επίσης οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα ρημάξουν τις χώρες τους, όπως οι δικοί μας προδότες χουντικοί.
Να κάνω μια εκτίμηση. Ο Ουκρανός ναζί κοροϊδεύει. Δεν πρόκειται να σταματήσει ο πόλεμος με τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Χρόνο θέλει να κερδίσει. Έχει τη στήριξη των ΗΠΑ. Σήμερα πχ γράφουν πως θα πάρει μαχητικά από την Πολωνία. Θα έλεγα τι θα πάρει, αλλά ας μην το γυρίσουμε στα σεξουαλικά.
Τους αρέσει ο πόλεμος, είναι ανώμαλοι. Τη βρίσκουν με τις σφαγές, με τον πόνο με το θάνατο. Των άλλων. Γιατί είναι κομπλεξικοί. Τι έγινε στο Β΄ Παγκόσμιο; Πότε παραδόθηκαν; Όταν ο Χίτλερ τίναξε τα μυαλά του στον αέρα! Όταν μπήκε ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο. Αφού όμως πρώτα όλη η Γερμανία έγινε οικόπεδο. Γιατί βάραγαν κι οι Εγγλέζοι με τους Αμερικάνους. Και ποιος βομβάρδισε τη Δρέσδη; Όχι οι Κομμουνιστές πάντως.
Οι ναζί ζουν για να σκοτώνουν. Δείτε το ναζί της Ανδραβίδας. Κάνουν έρευνα και γι’ άλλα εγκλήματα. Αν τη γλύτωνε, αν θεωρούνταν αυτοκτονία, όπως ήθελαν τα ΜΜΕ, θα σκότωνε συνέχεια. Τέτοια απάνθρωπα κτήνη, τέτοιοι χασάπηδες δε σταματούν. Το είδαμε με τη ναζιστική συμμορία. Έπρεπε να αντιδράσουμε έντονα μετά τη δολοφονία του Φύσσα για να μαζευτούν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger