Home » , » Α. Γεωργιάδης: Ενας υπουργός- πλασιέ, με ειδίκευση στην προώθηση προϊόντων

Α. Γεωργιάδης: Ενας υπουργός- πλασιέ, με ειδίκευση στην προώθηση προϊόντων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 1:01 π.μ.


Οχι, δεν είναι τρολιά, Είναι τουιτάρισμα που κάνει ένας καλός πλασιέ, κάτι που στην γλώσσα των διαφημιστών ονομάζεται προώθηση προϊόντων. 

Δεν είναι ότι ο "κ" "αδιευκρίνιστα ποσά", -ξεμπέρδεψε με τις δικαστικές του περιπέτειες με ένα σκεπτικό πρωτοφανές για τα δικαστικά χρονικά, το οποίο πιθανολογεί ότι "είναι άτομο χαρακτηριστικής κουφότητας και δεν αντιλαμβάνεται τι πράττει και γιατί το πράττει"- εκτός απ' την παραγωγή κουτόχορτου για τα γαλάζια γίδια, ξανακάνει κάτι που συνηθίζει. Να διαφημίζει δηλαδή ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Είναι η πρόκληση που δεχόμαστε απ' τον ιδιοκτήτη των εκδόσεων θαυματουργών Νανογιλέκων, να προμοτάρει το κάτεργο Jumbo, μια γαλέρα, στην οποία επικρατεί ο εργασιακός μεσαίωνας. Δεν μπορεί να γνωρίζουμε αν είναι αφιλοκερδής το θαυμασμός του Αδωνη Γεωργιάδη για τον καπιταλιστή Απόστολο Βακάκη, ο οποίος θησαυρίζει ξεζουμίζοντας τους εργάτες. 

Αυτό που ξέρουμε είναι ο υπουργός υπο-Ανάπτυξης. όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, θεωρεί "υπόδειγμα επιχειρηματία", έναν καπιταλιστής ο οποίος πρότεινε στην κυβέρνηση να καθιερώσει νομοθετικά ώστε οι εργάτες να δουλεύουν 12ωρα όλες τις μέρες της 'βδομάδας! (Δεν διευκρίνισε αν θα φέρουν και αλυσίδες ή όχι).

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι ο Μπουμπούκος. Το πρόβλημα είναι δικό μας, που ανεχόμαστε τέτοιους αχρείους τύπους να προκαλούν και να ρυθμίζουν τις ζωές μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger