Home » , » Μετά την πειθαρχική δίωξη από την ΕΣΗΕΑ, στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα, μένει έκθετος ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης

Μετά την πειθαρχική δίωξη από την ΕΣΗΕΑ, στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα, μένει έκθετος ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 | 11:29 μ.μ.

Πριν αρκετές μέρες σε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Με ευθύνη Μητσοτάκη - Ζούλα έγινε κομματικό παραμάγαζο η ΕΡΤ", είχαμε κάνει αναφορά στο γεγονός των καταγγελιών, αρχικά του Δημήτρη Λιάτσου και στην συνέχεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης  (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.), ότι στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης παρουσιαζόταν ένας δημοσιογράφος ο οποίος αν και ήταν σπίτι του εμφανιζόταν από τους παρουσιαστές των δελτίων της ΕΡΤ να μεταδίδει "ζωντανό" ρεπορτάζ από την Μόσχα, σχετικά με τα όσα διαδραματιζόταν στο πολεμικό μέτωπο! 

Μετά απ' αυτή την αποκάλυψη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Νάσος Ηλιόπουλος, είχε δηλώσει ότι εάν ισχύουν οι καταγγελίες, «το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης», ενώ βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάθεσαν ερώτηση στην βουλή.

 Ολα αυτά, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν σαν αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος ανταποκριτής-φάντασμα, αναγνωρίζοντας την απάτη του, να υποβάλλει την παραίτησή του από την ΕΡΤ. (Ο Αχιλλέας Πατσούκας, είχε προσληφθεί με 18μηνη σύμβαση στο κρατικό κανάλι για να είναι ο ανταποκριτής του στη Μόσχα, μόνο που αυτός δεν ταξίδεψε ποτέ στην Μόσχα και τις "ανταποκρίσεις" με τις εξελίξεις και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία της έδινε από το σαλόνι του σπιτιού του στην Κυψέλη!). Και προφανώς αυτό το γνώριζαν όλοι οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ.

Μετά, λοιπόν τον σάλο που ξεσηκώθηκε και δεν έλεγε να κοπάσει, σήμερα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα, αλλά και στα διευθυντικά στελέχη Φώτη Καφαράκη, Γιάννη Τρουπή και Άννα Παπασωτηρίου για τον υποτιθέμενο ανταποκριτή στη Ρωσία. (Ο Αχιλλέας Πατσούκας, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα και η κρατική τηλεόραση τον παρουσίαζε ότι βρίσκεται στη Μόσχα δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. και γι' αυτό δεν εγκαλείται πειθαρχικά).

Αν κάτι μπορείς να θεωρήσεις ενδιαφέρον είναι ότι μ' αυτή την εξέλιξη μένει έκθετος ο ίδιος ο Μητσοτάκης για τους λόγους που αναφέραμε σ' αυτό το κείμενο μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger