Home » , , » Ελληνοφρένεια: Οι σημερινοί δωσίλογοι μαζί με τα ξαδέλφια τους, τους γιούς και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών είναι αυτοί που διαφωνούν με την σημερινή αντιπολεμική συναυλία.

Ελληνοφρένεια: Οι σημερινοί δωσίλογοι μαζί με τα ξαδέλφια τους, τους γιούς και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών είναι αυτοί που διαφωνούν με την σημερινή αντιπολεμική συναυλία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 | 2:20 μ.μ.

Ποιο εύστοχη κατηγοριοποίηση όσων εκφράζουν αντιρρήσεις για την σημερινή αντιπολεμική συναυλία, απ' αυτή που έκανε σήμερα ο Θύμιος της "Ελληνοφρένειας" στην ραδιοφωνική τους εκπομπή πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Επιλέξαμε, λοιπόν να παραθέσουμε τα λεγόμενα του όχι σε ηχητικό, αλλά σε μορφή κειμένου. (Είναι ποιο απολαυστικά).

Ας δούμε λοιπόν τι μας είπε ο σατιρικός καλλιτέχνης:

Μετρώντας ποιοι διαφωνούν με την συναυλία κατέληξα σε πέντε κατηγορίες,

Να λοιπόν ποιοι διαφωνούν και δεν γουστάρουν την σημερινή συναυλία:

1) Οι σημερινοί δωσίλογοι. καλογυαλισμένοι δωσίλογοι με γραβάτες, που σιχαίνονται οτιδήποτε λαϊκό που έχει βγάλει και βγάζει αυτός ο τόπος.

2)  Οι γιοί και τα εγγόνια των δωσίλογων, μαζί με τα ξαδέλφια τους, τους γιούς και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών.  Ολο το σόι κληρονομιά είναι κατά αυτών των διαδηλώσεων.

3) Οι γόνοι, παντός είδους από τις "καλές οικογένειες" πολιτικές και άλλες των Αθηνών, γόνοι που δεν έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα σ' αυτό τον τόπο και το μόνο που κάνουν καλά είναι να ρουφάνε το αίμα ενός λαού σαν τα τσιμπούρια. Βασιλικές οικογένειες που τις τρέφουμε όλοι εμείς για να βρίζουν, και να ειρωνεύονται όλους εμάς. Αχρηστοι κηφήνες που πιάνουν τζάμπα χώρο και θεωρούν τη χώρα μαγαζί τους.

4) Δημοσιογράφοι, τα γνωστά σφουγγαρόπανα γραφείων εξουσίας που ξερογλύφουν τους γόνους και τους προγόνους, ελπίζοντας σε κανά καλό κοψίδι που θα τους πετάξει το αφεντικό 

5) Λοιπά σκουλήκια, ανώνυμα τρολ, επιπλέοντα σκατά στον υπόνομο του διαδικτύου.

Αυτές οι πέντε κατηγορίες διαφωνούν με την σημερινή συναυλία. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Μαρτίου 2022 στις 2:45 μ.μ.

Πάντοτε εύστοχα τα παιδιά της ελληνοφρένιας..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger