Home » , » Δεξιοί: Μια ζωή πλιατσικολόγοι.

Δεξιοί: Μια ζωή πλιατσικολόγοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 10:00 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

«Το Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου (LME) διέκοψε τη διαπραγμάτευση του νικελίου, μετά την εκτίναξη της τιμής του πάνω από 100.000 δολ. τον τόνο! Κι εμείς εδώ πουλάμε τη ΛΑΡΚΟ γιατί είναι ζημιογόνα! Στο χρηματιστήριο ανικανότητας θα ήμασταν σταθερά πρώτοι στον πλανήτη!»

«Κλείνεις λιγνιτικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη τα τιμολόγια της ΔΕΗ, κλείνεις τη ΛΑΡΚΟ στα ύψη η διεθνής τιμή του νικελίου, στέλνεις όπλα στην Ουκρανία μπαίνεις στη μαύρη λίστα των Ρώσων, Κυριάκο Μητσοτάκη χρυσάφι πιάνεις σκατά γίνεται».

Είναι πάρα πολλά τα σχόλια του κόσμου για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ. Τα τρολλ κρύφτηκαν, οι απεργοί δικαιώθηκαν. 100.000 δολάρια ο τόνος χτες το Νικέλιο, σχεδόν τριπλασιασμός της τιμής σε μια μέρα! Εμείς δώσαμε τη ΛΑΡΚΟ που βγάζει το Νικέλιο. Γιατί;

Γιατί προφανώς μας το ζήτησαν. Υπηρεσίες προσφέρει ο Κούλης. Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι που έβαλαν επίτηδες το ναζί Ουκρανό να προκαλέσει τη Ρωσία, ήξεραν τι θα γίνει. Το ίδιο και πολλοί αετονύχηδες. Πόσα χάσαμε που δεν έχουμε πλέον την «προβληματική»; Μητσοτάκη πρέπει να τα πληρώσεις εσύ. 20.000 τόνοι το χρόνο επί 100.000 ο τόνος, μας κάνει 2 δις από 0,7 δις. Διαφορά 1,3 δις! Μητσοτάκη, ξηλώσου, φέρε τα λεφτά.

Δεξιοί: Μια ζωή πλιατσικολόγοι, κλέφτες, απατεώνες, καταχραστές. Δεν ξεχνάμε κι άλλα πράγματα, όπως ότι είναι βιαστές, παιδεραστές, φονιάδες κλπ, αλλά η λεηλασία είναι το σήμα κατατεθέν της ΝΔ. Έτσι γίνεσαι ακόμα πιο πλούσιος: Βρίσκεις μια μπανανία, που ξεπουλάν τα πάντα, τα παίρνεις φθηνά, αν δεν στα χαρίσουν και κονομάς τρελά.

Φαντάζεστε να ήταν ο προδότης Γουαϊδό στη Βενεζουέλα; Θα έδινε το πετρέλαιο της χώρας στις Αμερικάνικες πολυεθνικές, πριν αυξηθεί η τιμή. Αυτός ήταν ο σκοπός τους εκεί. Τώρα οι ΗΠΑ πάνε παρακαλώντας στο Μαδούρο, που, αν τους δώσει πετρέλαιο, τα κέρδη θα πάνε στη χώρα του. Άγιο είχανε. Τον άγιο Τσάβες. Κανονικά πρέπει να τους χρεώσει εκτός από την τιμή κι αυτά που έχασε με τις επεμβάσεις και το εμπάργκο.

Τι κατάφεραν εκτός από το να ξεπουλήσουν δημόσιο πλούτο; Έφτιαξαν και τους δικούς λογαριασμούς, αλλά οι ξένοι τους έχουν κυριολεκτικά ότι και οι εφοπλιστές: Χεσμένους! Αγγλίδα υπουργός μπέρδεψε τον Βέρτη με το Δένδια. Ποιος είναι ο Δένδιας; Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Όμως αυτό το λες κι «αναβάθμιση» από την άποψη πως δεν έπεσαν χαστούκια όπως παλιότερα. Που τα έτρωγαν οι πολιτικοί μας από τους Αμερικάνους και μετά τους έκαναν δώρα!

Το κάθαρμα ο Στ. Στεφανόπουλος είχε φάει χαστούκι ξεγυρισμένο από τον Πωλ Πότερ. Η μονή καλή πράξη που έκανε ποτέ το καθίκι. Καμιά σχέση δεν έχει με το Χάρι Πότερ. Για να μην φάει και κλωτσιές, ο δουλοπρεπής και δειλός Στεφανόπουλος έκανε δώρο στη γυναίκα του Αμερικανού! Ο Σημίτης έχασε και τα Ίμια είπε κι ευχαριστώ τους Αμερικανούς από πάνω!

Όταν όμως είσαι δούλος δε σε υπολογίζει κανείς. Ο Μητσοτάκης, όπως κάθε κοτζαμπάσης, κάνει τεμενάδες στους ισχυρούς και βασανίζει τους αδύναμους. Γι αυτό τώρα που πλησιάζει η 25η Μαρτίου είναι ευκαιρία να μην είμαστε άλλο χαλάκι να μας πατάνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger