Home » , , » Ενας αρθρογράφος της ρατσιστικής, κυριλέ φασιστοϊστοσελίδας Athens Voice, ονόματι Μάνος Βουλαρινός μας χαρίζει γέλιο

Ενας αρθρογράφος της ρατσιστικής, κυριλέ φασιστοϊστοσελίδας Athens Voice, ονόματι Μάνος Βουλαρινός μας χαρίζει γέλιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 11:00 π.μ.

Εκτός από τις γνωστές κραγμένες ακροδεξιές και νεοναζί ιστοσελίδες, υπάρχει στο διαδίκτυο και ένας ιστότοπος, που παραφράζοντας την γνωστή ρήση του νεοδημοκράτη βουλευτή, του Μπάμπη του Σουγιά. θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις "Ϊντερνετική έκφραση της σοβαρής Χρυσής Αυγής".

 Αναφερόμαστε στην παρουσία που διατηρεί στον κυβερνοχώρο η Athens Voice μιας ιστοσελίδα που αν επιχειρήσεις να διαβάσεις τα κείμενα της, εκτός από στομαχικές διαταραχές, θα νιώσεις αηδία, αποστροφή, απέχθεια, βδελυγμία, αγανάκτηση, οργή.... (Για να μην επαναλαμβανόμαστε δείτε μια περασμένη ανάρτησή μας).

Τώρα πάντως συνέβη το εξής αξιοσημείωτο που θεωρούμε ότι πρέπει να το μοιραστούμε μαζί σας. Σ' αυτή την διαδικτυακή χαβούζα αρθρογραφεί ανάμεσα στους υπολοίπους/ες του ίδιου φυράματος και ένας υπάλληλος του Αλαφούζου, κλασικό δείγμα σαπρόφυτου του δημοσιοκαφρικού βάλτου, ονόματι  Μάνος Βουλαρινός, γνωστός απεργοσπάστης του χώρου και από τα καλύτερα πλυντήρια της μπατσάδικης εγκληματικότητας.

Αυτό, λοιπόν το υποκείμενο, μας γράφει ένα κατεβατό θεωρώντας ότι κάνει "«Το μεγάλο ξεβράκωμα» του «προοδευτικού κόσμου» με την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία". Εξυπακούεται ότι δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας για να σχολιάσουμε τις σαχλαμάρες του Βουλαρινού.

Αν έχει κάποιο νόημα αυτή η ανάρτησή μας εστιάζεται στην πρόθεση μας να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο. Και αυτό προκύπτει αβίαστα από το ΥΓ του κειμένου του: "Από όλα τα παραπάνω εξαιρείται το μοναδικό διαχρονικά στοιχειωδώς σοβαρό αριστερό κόμμα. Η ΟΑΚΚΕ".  (Αντιγραφή θέσης του Αδωνη είναι αλλά ας το προσπεράσουμε).

Και εδώ αντί για οποιοδήποτε άλλο σχόλιο μας θα σας παραπέμψουμε σε μια περασμένη ανάρτησή μας όπου συνυπάρχουν το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, η Athens Voice και η ΟΑΚΚΕ.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger