Home » , , » Πανδημία: Συγκρίσεις με την Σανγκάη

Πανδημία: Συγκρίσεις με την Σανγκάη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Απριλίου 2022 | 5:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βγήκαν τα καθάρματα της ΝΔ να μας πουν για τη Σαγκάη. Δε μασάω τα λόγια μου, δε χαρίζομαι σε κανένα. Απαράδεκτη η φυλάκιση εκατομμυρίων με αφορμή τον ιό, βεβαίως έγκλημα (αν ισχύει) η θανάτωση των κατοικίδιων κλπ.

Ξεχνάνε όμως τα δεξιά αποβράσματα, που μας λένε πόσο άσχημα περνάνε στην Κίνα, τι έκανε το κάθαρμα ο Μητσοτάκης εδώ στην Ελλάδα. Όταν μετέτρεπε τα σπίτια μας σε φυλακή, τα γαλάζια σκουλήκια τον αποθέωναν! Πόσους μήνες μείναμε εμείς φυλακισμένοι; Τα «μένουμε σπίτι» τα ξέχασαν; Αν οι Κινέζοι πέτσωναν κι αυτοί τα ΜΜΕ της Δύσης, θα τους είχαν παράδειγμα προς μίμηση!

Μάλλον αυτοί μας μιμήθηκαν. Τα sms τα ξεχάσαμε; Τις άδικες κατηγορίες στους νέους; Τα παράλογα πρόστιμα και μέτρα; Και που να έλεγαν οι Κινέζοι πως κολλάει με τη μουσική, όπως είπαν εδώ οι γελοίοι δικτατορίσκοι! Ή πως κολλάει στα περίπτερα μετά τα μεσάνυχτα! Αφήνουμε την αθλιότητα των παπάδων, που από τη μια δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία, αλλάζουμε όμως την ώρα της Ανάστασης! Απόλυτη παράνοια! Αν φάτε, τρώτε καθιστοί, όρθιοι θα κολλήσετε! Αμ οι μπάτσοι που φυλάνε τα παγκάκια; Ελληνική πατέντα κατευθείαν από το τρελοκομείο. Αυτό με τα παγκάκια ήταν ο υπαρκτός σουρεαλισμός. Ούτε κωμικός δε θα το σκέφτονταν σε νούμερο επιθεώρησης!

Αλήθεια νεογιδοκράτες, πιστεύετε πως σας παίρνει να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση; Να συνεχίσω λοιπόν. Κι εμείς ακόμα μέσα θα ήμασταν, αν δεν έρχονταν τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα. Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονται για τουρίστες, έχουν βιομηχανία. Από Σεπτέμβρη (εκτός αν γίνουν εκλογές) τη μοίρα μας την ξέρουμε: Πάλι μέσα, πάλι μέτρα, πάλι πρόστιμα και καταστολή! Πείτε τι γίνεται στη Σαγκάη στους άνω των 60 που κοπανήσατε τα παράνομα πρόστιμα, τα οποία καταδικάζει ο ΟΗΕ ως απάνθρωπα. Άντε πείτε τα στο νεοδημοκράτη παππού της πολυκατοικίας μου, που όχι μόνο δεν πλήρωσε το πρόστιμο των 100 ευρώ, αλλά λέει με νόημα «θα μου το πληρώσει ο Μητσοτάκης στις εκλογές». Βέβαια εμείς δεν περιμένουμε εκλογές.

Τα κάναμε όλα αυτά. Το αποτέλεσμα; Είμαστε πρώτοι αναλογικά σε νέους θανάτους! Πρώτοι στον κόσμο! Να συγκρίνω;

28.205 νεκροί μέχρι χθες στην Ελλαδάρα, 2.730 ανά εκατομμύριο συνολικά, 6,14 θάνατοι την ημέρα ανά εκατομμύριο.

Κίνα: 4.638 θάνατοι συνολικά, 6 φορές λιγότεροι από μας! Μόλις 3 συνολικά θάνατοι ανά 1.000.000! 910 φορές λιγότερους από μας!!! Σε μια μέρα χάσαμε αναλογικά διπλάσιους από όσους έχασε η Κίνα μέχρι τώρα!!!

Γιατί οι Κινέζοι τουλάχιστο έχτισαν μερικά νοσοκομεία. Δεν έδιωξαν γιατρούς, πήραν κι άλλους. Δεν αρκέστηκαν στο να κάνουν συνέχεια δόσεις με εμβόλια που προφανώς δεν πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις, δίνουν μονοκλωνικά αντισώματα.

Γαλάζια τρολλ στις τρύπες σας αμέσως! Μείνετε στους υπονόμους σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger