Home » , » Πορτοσάλτε: Πλήρης δημοσκοπική κατάρρευση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας

Πορτοσάλτε: Πλήρης δημοσκοπική κατάρρευση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Απριλίου 2022 | 8:14 μ.μ.

Η άποψη μας για τις λεγόμενες μετρήσεις του εκλογικού σώματος και τα αποτελέσματα ως προς την πρόθεση ψήφου του, είναι πάγια. Είναι "εργαλεία" που η μόνη τους σκοπιμότητα είναι η χειραγώγηση της λεγόμενης κοινής γνώμης. (Ακόμα και σε χώρες όπου οι δημοσκοπικές εταιρείες δεν έχουν τόσο απροκάλυπτες εξαρτήσεις από το πολιτικό σύστημα, όπως εδώ, πάλι τα αποτελέσματα τους είναι προβληματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής στην Γαλλία. Το μεγαλύτερο δημοσκοπικό ποσοστό που συγκέντρωνε ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν ήταν 17,5%  και τελικά έλαβε το 21,95%).

Επειδή, όμως τα "δικά" μας αστικά κόμματα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα δημοσκοπικά ευρήματα, αξίζει να αναφέρουμε τον "πυρετό" που προκάλεσε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ένα σκηνικό που διαδραματίστηκε σήμερα στα τηλεοπτικά πλατό του Σκάι. 

Δεν μπορεί να γνωρίζουμε τα κίνητρα που είχε το κυβερνητικό παπαγαλάκι Αρης Πορτοσάλτε και γνωστοποίησε την είδηση -με την οποία συμφώνησε και η παριστάμενη ομοϊδεάτισσα του Χριστίνα Κοραή- ότι "αυτή την στιγμή η Κυβέρνηση τρώει άγριο ξύλο σε φανερές και μυστικές δημοσκοπήσεις".

Αυτό ήταν μη αναμενόμενο χτύπημα στην κυβέρνηση. Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και "κάτω από την ζώνη", γιατί η οικογένεια Πορτοσάλτε έχει ευνοηθεί τα μέγιστα από την Ν.Δ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η σύζυγος που Πορτοσάλτε. η οποία εργαζόταν σε κρατικό μέσο, έχει αποσπαστεί στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ., κάτι που ένας κακοπροαίρετος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και πλουσιοπάροχη αργομισθία.

 Να σημειώσουμε πάντως ότι αναφορά σε δημοσκοπικά αποτελέσματα που δείχνουν καταβαράθρωση του εκλογικού ποσοστού της Ν.Δ υπήρχε και στην Κυριακάτικη εφημερίδα "Το Παρόν", ενώ πληροφορίες που επικαλείται ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρουν ότι με βάση τις κυλιόμενες μετρήσεις υπάρχει πλήρης κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger