Home » , , » Η Παλαιστίνη τίμησε τη μάρτυρα Σιρίν Αμπού Aκλεχ

Η Παλαιστίνη τίμησε τη μάρτυρα Σιρίν Αμπού Aκλεχ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 | 10:14 μ.μ.

 
Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

 Οι σιωνιστές χτύπησαν ακόμη και τους ανθρώπους που μετέφεραν το φέρετρο με τη σορό της!

Ενα ανθρώπινο ποτάμι δεκάδων χιλιάδων Παλαιστίνιων συνόδευσε την παλαιστίνια αγωνίστρια και δημοσιογράφο του Αλ Τζαζίρα, Σιρίν Αμπού Aκλεχ, στο χώρο ταφής της στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Σημαίες όλων των παλαιστινιακών οργανώσεων και των ένοπλων τμημάτων της Παλαιστινιακής Αντίστασης συνόδευσαν το φέρετρο με το σώμα της δολοφονημένης από τον ισραηλινό στρατό Σιρίν.

Oι ισραηλινοί μπάτσοι δε δίστασαν να επιτεθούν με λυσσώδη μανία στην ταφική πομπή, χτυπώντας με γκλoμπ και ψεκάζοντας με σπρέι πιπεριού τους ανθρώπους που μετέφεραν το φέρετρο! Γρήγορα η ταφική πομπή μετατράπηκε σε αντικατοχική διαδήλωση παρά την καταστολή που δέχτηκε αμέσως μόλις ξεκίνησε.

Η Σιρίν ήταν χριστιανή και τάφηκε με το χριστιανικό τυπικό. Τη νεκρική πομπή, όμως, συνόδευσαν Παλαιστίνιοι κάθε θρησκεύματος. Ολοι οι Παλαιστίνιοι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν ένα ενιαίο έθνος χωρίς εσωτερικές σεκταριστικές διαιρέσεις, που μάχεται για λευτεριά και αυτοδιάθεση, για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Η Σιρίν έγινε ένα ακόμη σύμβολο αυτού του αγώνα.

Η απάντηση της Αντίστασης στη δολοφονία της Σιρίν δεν άργησε. Τμήματά της στη μαρτυρική Τζενίν, το προπύργιο της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, απάντησαν ένοπλα στην εισβολή του ισραηλινού στρατού στο προσφυγικό στρατόπεδο σήμερα το πρωί, σκοτώνοντας έναν αξιωματικό των κομάντο του ισραηλινού στρατού, σύμφωνα με τον παλαιστινιακό ειδησεογραφικό ιστότοπο Quds News Network.

Οσο και να ανεβάζει το Ισραήλ τον πήχη της καταστολής, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον παλαιστινιακό λαό της Δυτικής Οχθης, άλλο τόσο η Αντίσταση θα δυναμώνει και θα απαντά στις προκλήσεις. Ο παλαιστινιακός λαός δεν έχει να χάσει τίποτα εκτός από τις αλυσίδες του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger