Home » , » Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ενας αγράμματος αντικομμουνιστής, πολιτικός χαμαιλέοντας, που προκαλεί με τις δηλώσεις του

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ενας αγράμματος αντικομμουνιστής, πολιτικός χαμαιλέοντας, που προκαλεί με τις δηλώσεις του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 | 7:48 μ.μ.


Μιλώντας εισαγωγικά για την ποιότητα του ανδρός να τονίζουμε ότι ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έχει παρόμοιο "ποινικό μητρώο" όπως η προκάτοχος του Αριστοτελία Πελώνη. Πριν λίγο καιρό απαξίωνε και χλεύαζε την Ν.Δ, ενώ τώρα, από το κυβερνητικό πόστο που εξασφάλισε, έγινε Μητσοτακικότερος του Κούλη. Συμπεριλαμβάνεται δηλαδή σ' εκείνο το είδος του πολιτικού και ιδεολογικού χαμαιλέοντα που ευδοκιμεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Την στιγμή που παρακολουθούμε δεκάδες βίντεο με εικόνες που μας παραπέμπουν σε μια λεγόμενη τριτοκοσμική χώρα, το κυβερνητικό στέλεχος δίνει μια απάντηση στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την ανικανότητά της τέτοια. που ντρέπεται και η ντροπή. Ιδιας ευφυίας μ' αυτή που μας είχε πει σχετικά πρόσφατα με τις πλημμύρες στην Εύβοια: “Με το Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα φυσικά φαινόμενα” 

Ολόκληρες περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, η κυκλοφορία έχει μπλοκαριστεί σε πολλούς δρόμους, ένας οδηγός αγνοείτε στο Πικέρμι -οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του απ' τα ορμητικά νερά, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενδιαφέρεται να κάνει αντιπολίτευση .. στην αντιπολίτευση.

Ας του απαντήσει το παρακάτω βιντεάκι.

Τίποτε το εντυπωσιακό δηλαδή. Αλλος ένας "άριστος" αγράμματος αντικομμουνιστής, -δεν ξέρει καν πώς γράφεται η λέξη κομμουνισμός- που προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Οκτωβρίου 2021 στις 7:16 π.μ.

Ένα κοστουμαρισμένο μηδενικό είναι ο τύπος. Για τη "μόρφωσή" του, τα λέει όλα εκείνο εκεί το "μαργαριτάρι" του, που θυμίζει είτε τους τοκογλύφους και τους χαφιέδες της χωροφυλακής στα χωριά μας, είτε τους ταγματασφαλίτες της κατοχής και τους ανθρωποφύλακες του Παττακού: ο..."κουμμουνισμός"(sic!) Είναι ο μεγαλύτερος δαίμονάς του, είναι ο θανάσιμος φόβος του, είναι το φάντασμα που τον κυνηγά και που του χαλάει καθημερινά τη χώνεψη μετά το φαγοπότι, ενώ του φέρνει τους πιο φοβερούς εφιάλτες όταν πάει να πλαγιάσει πάνω στη ντιβανοκασέλα με τους παράδες του, με τις μετοχές, και τα ομόλογά του, με όλα αυτά δηλαδή που αποτελούν τα ιδανικά του ή, πιο απλά, το μόνο σκοπό της ζωής του. Αν λέγεται "ζωή" αυτό το πράγμα. Η... αριστεία τόσο αυτουνού του απίθανου όσο και όλων των ανάλογων παρασίτων, που αποτελούν την αυλή του πανάθλιου τύραννου Μητσοτάκη, βγάζει μάτι από χιλιόμετρα! Πιάστε το λοιπόν, σύντροφοι, γρήγορα τη σκούπα,ρίξτε μπόλικους τόνους νερό και κάμποσα χιλιόλιτρα απολυμαντικό, γιατί ήδη βρωμοκόπησε θανατερά ο τόπος από τα σινιέ -γραβατωμένα σκουπίδια της ύστερης μαύρης σαπίλας. Ριζικό και τελειωτικό πρέπει να γίνει το σάρωμα τούτη τη φορά! Να μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα από αυτό το αίσχος. Να γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι εφιάλτες όλων αντάμα των λαογδάρτηδων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger