Home » , , » Εδωσε πρόσχημα το ΣτΕ να βγει σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο - Η Ελληνοφρένεια για το όργιο μπατσάδικης καταστολής σε Πανεπιστημιακούς χώρους (Ηχητικό)

Εδωσε πρόσχημα το ΣτΕ να βγει σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο - Η Ελληνοφρένεια για το όργιο μπατσάδικης καταστολής σε Πανεπιστημιακούς χώρους (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 | 3:00 μ.μ.

Κοίτα κοίτα συμπτώσεις! Την στιγμή που το διαδίκτυο έχει πλημμυρήσει με βίντεο και επικριτικά σχόλια που αναφέρονται στην κτηνώδη συμπεριφορά των ένστολων τραμπούκων. Την ώρα τηλεοπτικό κανάλι αναρτά οπτικό στο youtube με τίτλο: "Σοκ προκαλούν βίντεο - ντοκουμέντα που δείχνουν τους αστυνομικούς να σέρνουν ένα αιμόφυρτο φοιτητή, με τον νεαρό να φωνάζει: «Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα!»", το Συμβούλιο της Επικρατείας δίνει άλλους τίτλους στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Προφανώς δεν περιμέναμε διαφορετική απόφαση από το ΣτΕ. Γνωστός ο ρόλος και η απόστολή του. Ηταν σύμπτωση όμως ότι έγινε αυτή την μέρα;  

Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο. Μπορεί να ξαμολήθηκαν όλα τα κυβερνητικά στελέχη, με πρώτο τον "τσεκουράτο" Βορίδη και με την επιδοκιμασία των δημοσιοκάφρων να δικαιολογούν τις κτηνωδίες των ΜΑΤ σε βάρος των φοιτητών, αλλά απέναντι τους έχουν βάλει όλο το φοιτητικό κίνημα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από οργισμένα σχόλια για την δράση των ένστολων τραμπούκων.

Προφανώς οι μπάτσοι έδρασαν κατόπιν εντολών. Θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας στα Πανεπιστήμια, προετοιμάζοντας την εμφάνιση σ' αυτά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας που καθόλου τυχαία είχε προγραμματιστεί η εμφάνισή της στους Πανεπιστημιακούς χώρους στις 17 Μάη μία μέρα πριν από τις φοιτητικές εκλογές.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε άνευ ουσίας την συζήτηση αν ένας 46χρονος τύπος που δήλωσε τραπεζικός υπάλληλος, δουλεύει παράλληλα για την ασφάλεια και "προκάλεσε" του ΜΑΤατζήδες δίνοντας τους ερέθισμα για να  ξεκινήσουν το όργιο καταστολής. Αυτή την συζήτηση την θεωρούμε αστεία. Το έχουμε δει τόσες φορές. Δεν χρειάζονται κάποιο πρόσχημα οι ένστολοι αλήτες για να μακελέψουν κόσμο.

Αυτό που αξίζει να προσθέσουμε επίσης για το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση στους Πανεπιστημιακούς χώρους είναι η είδηση που διαβάζουμε ότι σε δυο φοιτητές έχει ασκηθεί δίωξη για έξι (!) πλημμελήματα. 

Ο Θύμιος της Ελληνοφρένειας θα κλείσει την ανάρτησή μας με την πολύ εύστοχη σχετική τοποθέτηση που έκανε στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger