Home » , » "Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες..."

"Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:07 μ.μ.

Αυτοί δεν κρατιούνται με τίποτα!!! Ο φασίστας που κρύβεται μέσα τους, σε κάποιους  νεοεκλεγμένους βουλευτές της Ν.Δ., δεν μπορεί καταπιεστεί με τίποτα.

Δυο μήνες στην κυβέρνηση και δεν είναι ότι απλώς ονειρεύονται και συστρατεύονται για να στελεχωθεί ένας κρατικός μηχανισμός που θα παραπέμπει στα χρόνια της διακυβέρνησης της σκληρής δεξιάς, τότε που βασίλευε το ρόπαλο του χωροφύλακα και το "θέλω" του ρουφιάνου, αλλά το εκφράζουν και δημόσια.

Το νέο "μπουμπούκι" που προστέθηκε σήμερα στον ατέλειωτο κατάλογο στελεχών της Ν.Δ., τα οποία δεν κρύβουν ότι αναπολούν το "ένδοξο" παρελθόν της συντηρητικής παράταξης, της μετεμφυλιακής εποχής και στα χρόνια της ΕΡΕ, λέγεται Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Η δήλωση που έκανε σήμερα ο βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, σε τηλεοπτική εκπομπή, προκαλεί τουλάχιστον οργή. Και αν αυτός νοσταλγεί τις "πέτρινες εποχές" της αυταρχικής δεξιάς όπου κράτος και παρακρατικοί μηχανισμοί ήταν ένα, καλό είναι να θυμάται ότι αυτές οι δράσεις, έφεραν και αντιδράσεις. Μπορεί να υπήρξε η φασιστική "ΕΕΕ", αλλά έδρασε και μια οργάνωση που την λέγαν ΟΠΛΑ.

Θέλοντας συγκεκριμένα ο δεξιός εθνοπατέρας να τοποθετηθεί κι αυτός για το κατασταλτικό πογκρόμ που υπάρχει αυτό τον καιρό στην περιοχή των Εξαρχείων, θέλησε μαζί με τον φασισμό του να μας σερβίρει .. πνεύμα για οινόπνευμα.
«Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες, θα πούμε πω – πω το παιδί...», είπε, το νεοδημοκρατικό στέλεχος προσπαθώντας δήθεν να κάνει χιούμορ και να ειρωνευτεί τους συνομιλητές του, οι οποίοι έκαναν αναφορά στα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στα Εξάρχεια.

Μας προέκυψε δηλαδή νέος Βορίδης που τα λέει κι αυτός "τσεκουράτα".

Υ.Γ: Αλήθεια τι θα πει ο ίδιος "Αν τρέξει λίγο αιματάκι από ΜΑΤατζή";

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger