Home » , » ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ

ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαΐου 2022 | 8:45 μ.μ.


Μέλη κομμουνιστικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων του εργατικού-λαϊκού κινήματος, ανένταχτοι κομμουνιστές-στριες και αγωνιστές-στριες αποτυπώσαμε στον τοίχο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής, την περήφανη γιαγιά Άννα που σήκωσε το ανάστημά της απέναντι στον μπαντερρικό ναζισμό-φασισμό. Η επιλογή του Σκοπευτηρίου έγινε, γιατί αποτελεί τόπο μαρτυρίου αλλά και αλύγιστης στάσης των κομμουνιστών και των αντιφασιστών του εγχώριου κομμουνιστικού-λαϊκού-αντιφασιστικού κινήματος. 

 Έπειτα από το πραξικόπημα Μαϊντάν το 2014, στην Δυτική Ουκρανία αναβιώνει ένας φασισμός ναζιστικού τύπου που θυμίζει το Γ’ Ράιχ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με το Μισθοφορικό Φασιστικό Κράτος της Δυτικής Ουκρανίας να αποτελεί όργανο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, με σκοπό την ολοκλήρωση της ΝΑΤΟϊκής περικύκλωσης της Ρωσίας. Απέναντι σε αυτή την αναβίωση του ναζισμού με χαρακτήρα Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το κομμάτι αυτό της εργατικής τάξης και του λαού της Ουκρανίας που βρίσκεται κρατικά οργανωμένο στις Λαϊκές Δημοκρατίες Ντονιέτσκ-Λουγκάνσκ, αναβιώνει το ένδοξο Αντιφασιστικό Παρελθόν του. 

Στέκεται πιστό στις σοβιετικές αντιφασιστικές παραδόσεις και μας μαθαίνει πως δένεται το ατσάλι, διαλύοντας ναζιστικά τάγματα, απελευθερώνοντας τις περιοχές του, συνεχίζοντας τον δίκαιο αντιφασιστικό και αντι-ιμπεριαλιστικό αγώνα εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια με το όπλο στο χέρι. Τα σφυροδρέπανα που σηκώνονται αυτή την στιγμή στις απελευθερωμένες από τον Μπαντέρρικο Ναζισμό-Φασισμό περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας, οι διαδηλώσεις για την 9η Μάη από άκρη σε άκρη της Ανατολικής Ουκρανίας όπου το κτήνος τσακίζεται, η αλύγιστη στάση της γιαγιάς Άννας που μετατράπηκε σε σύμβολο του διεθνούς αντιφασιστικού κινήματος, αποδεικνύουν στην πράξη πως αποτελεί ύψιστο καθήκον διεθνιστικής αλληλεγγύης να σταθούμε στο πλάι των αντιφασιστών του Ντονμπάς και στον δίκαιο αντιφασιστικό-αντι ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν. 

Χωρίς αυταπάτες για την ρώσικη ολιγαρχία και τον Πούτιν, περήφανα με τις κομμουνιστικές και εργατικές οργανώσεις, τους αντιφασίστες μαχητές, για την στερέωση της αυτονομίας του Ντονμπάς, για την συνέχιση του αγώνα για μια Ενιαία Ανεξάρτητη Λαϊκή Δημοκρατία Ουκρανίας μέσα από την συντριβή του ναζιστικού/φασιστικού καθεστώτος και του Ευρωατλαντικού Ιμπεριαλισμού. 

    • ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

    • ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ 

    • ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ 

    • ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ 

      Κομμουνιστές – Κομμουνιστρίες – Αγωνιστές – Αγωνίστριες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger