Home » , » Πάλι θα πάθουν αφωνία κάποια ΑΡΔάκια τύπου Πορτοσάλτε, Βουλαρινού, και Παπαχρήστου μπροστά σ' αυτή την αποκάλυψη που εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση.

Πάλι θα πάθουν αφωνία κάποια ΑΡΔάκια τύπου Πορτοσάλτε, Βουλαρινού, και Παπαχρήστου μπροστά σ' αυτή την αποκάλυψη που εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 | 3:48 μ.μ.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννη Οικονόμου, λέει ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει. Τώρα θα πείτε αυτή είναι η δουλειά του ... Σωστό κι αυτό.

Σήμερα ξαναπιάστηκε με την γίδα στην πλάτη. Φυσικά δεν είναι προσωπικό του το θέμα αλλά της κυβέρνησης, που για άλλη μια φορά βρίσκεται πλήρως εκτεθειμένη και όση προσπάθεια και να κάνει δεν μπορεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κι αυτό γιατί η αποκάλυψη προέρχεται από μια πηγή υπεράνω κάθε υποψίας για αντιπολιτευτική διάθεση.

Για να μην επαναλαμβάνουμε λοιπόν γεγονότα στα οποία έχουμε αναφερθεί, διαβάστε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Κυβέρνηση «Μεγάλου Αδελφού»: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Κουκάκη, παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί Οικονόμου".  Αναφερόταν στην αποκάλυψη ότι ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ήταν ένα θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ,-μιας βρόμικης κρατικής υπηρεσίας η οποία υπάγεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, για να μην ξεχνιόμαστε-  η οποία για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων είχε χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Predator της ισραηλινής εταιρείας Cytrox.

Οταν το θέμα είχε ρθει στην δημοσιότητα και o κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είχε ισχυριστεί ότι επρόκειτο για «ιδιωτική παρακολούθηση», δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «οι ελληνικές αρχές δεν χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα λογισμικά (spyware)»,

Βλέπει όμως χτες το φως της δημοσιότητας έκθεση της Google’s Threat Analysis Group (TAG) που αποκαλύπτει πως η Ελλάδα ανάμεσα σε άλλα κράτη έχει αγοράσει το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator της ισραηλινής εταιρείας Cytrox, κάνοντας ρόμπα την κυβέρνηση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Εκτιμούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι αυτά τα exploits [σ.σ. η εφαρμογή Predator] κατασκευάστηκαν από μία και μόνη εμπορική εταιρεία παρακολούθησης, την Cytrox, και πωλήθηκαν σε διαφορετικούς κυβερνητικούς φορείς (…). Σύμφωνα με τα ευρήματα του CitizenLab, εκτιμούμε ότι οι κυβερνητικοί φορείς που αγοράζουν αυτά τα exploits βρίσκονται (τουλάχιστον) στην Αίγυπτο, την Αρμενία, την Ελλάδα, τη Μαδαγασκάρη, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Σερβία, την Ισπανία και την Ινδονησία», αναφέρει μεταξύ άλλων η έκθεση της Google. 

Δεδομένο είναι ότι ΑΡΔάκια τύπου Πορτοσάλτε, Βουλαρινού, Παπαχρήστου και Πρετεντέρης θα πάθουν αφωνία σ' αυτή την αποκάλυψη που εκθέτει απόλυτα την κυβέρνηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger