Home » , » Ε ρε ψυχή μου μίζες!

Ε ρε ψυχή μου μίζες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2022 | 6:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι περισσότεροι το περιμέναμε εδώ και καιρό. Μάλιστα άργησε. Να βγάλουν οι Αμερικάνοι αόρατα παλτά και να μην τα παραγγείλει ο δικός μας γυμνός αυτοκράτορας; Τι παραμύθια θα είχαμε μετά;

Τα Rafale έχουν καλές μίζες, αλλά οι μίζες των F-35 θα είναι άλλου επιπέδου. 5η γενιάς πλιάτσικου και λεηλασίας. 4 δις θα πουν, 6 πληρώσουμε. Όπως με τις φρεγάτες που κι εκεί τρώνε τον αγλέουρα.

Γιατί τι προμήθεια να βγάλει τώρα το πλατάνι και το παγκάκι; Αυτές οι αρπαχτές είναι για εξάσκηση, να μαθαίνει τη δουλειά το ανίψι. Στα όπλα είναι το φαϊ. Στους εξοπλισμούς.

Το Λεβέντη πότε θα τον κάνει προφήτη η Εκκλησία; Τον έσκισε τον Παΐσιο. 300 ευρώ θα κόψουν από τις συντάξεις για να πάρουν τα F-35. Όταν το είπε, δεν άρεσε και πήγε άκλαυτος στις εκλογές, τώρα που θα πληρώσουμε θα τους αρέσει;

Στους ναζί μαλάκες αρέσει. Αυνανίζονται με φωτογραφίες των F-35. Το είπαμε, το επαναλαμβάνουμε: Εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλοι στο σεξ, όπως τη βρίσκει ο καθένας, αλλά δεν θα τους πληρώσουμε εμείς τη δικιές τους μαλακίες.

Γιατί τα πάντα αυξήθηκαν πλην των εισοδημάτων μας. Θέλουν να πάρουν αεροπλάνα; Να τα πληρώσουν αυτοί. 2.251.618 ψήφους πήρε η γαλάζια συμμορία. Τα 4 δις που λένε πως θα δώσουν προκαταβολή αντιστοιχούν σε 1.776,50 ευρώ στο κάθε γαλάζιο γίδι. Δώστε τα και πάρτε τα. Γιατί να τα πληρώσουμε οι υπόλοιποι;

Άρχισε δε το γνωστό παραμύθι το κόμμα των μαυραγοριτών, των παιδεραστών, των φονιάδων και των λοιπόν εγκληματιών. «Θα βοηθήσουν στην άμυνα».

Το ίδιο ακριβώς ψέμα έλεγαν το 1974, οι μπαμπάδες τους οι χουντικοί. Είχαν πάρει τα Φάντομ που ήταν ό,τι καλύτερο πετούσε εκείνη την εποχή στη Δύση. Στην Κύπρο τα έβαλαν στον πισινό τους και τα αεροπλάνα και τα πλοία. Ο δε Καραμανλής είχε πει πως η Κύπρος ήταν μακριά, η Κορέα ήταν δίπλα, που είχαμε στείλει παλιότερα στρατό.

Πέρα από τις μίζες στην Ελλάδα, ο Μπάιντεν ήταν αυτός που είπε στο Μητσοτάκη «πάρτε τα». Γιατί τα αεροσκάφη αυτά προς το παρόν δεν έχουν εξαγωγική επιτυχία λόγω του ότι είναι πανάκριβα κι έχουν πολλά προβλήματα.

Είναι δε αφελές να πιστεύουν πως οι γείτονες και σύμμαχοι δε θα τρέξουν κι αυτοί, να πάρουν αντίστοιχες μίζες. Γιατί δεν τα πληρώνουμε για την Τουρκία αλλά για όταν τα χρειαστεί το ΝΑΤΟ.

Κουφάλα Μητσοτάκη για αεροπλάνα βρήκες λεφτόδεντρα. Για το Χαμόγελο του παιδιού τίποτα; Έχει τους παιδεραστές.

Τα F-35 θα είναι ένα ακόμα σκάνδαλο που θα πρέπει να διερευνηθεί, όταν πέσει η χούντα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger