Home » , » Ας μην υποτιμάει, λοιπόν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας η Κεραμέως.

Ας μην υποτιμάει, λοιπόν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας η Κεραμέως.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 10:31 μ.μ.

Τελικά τα εξουσιαστικά μας παχύδερμα εκτός των άλλων μας θεωρούν και λωτοφάγους με μνήμη πόμολου! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ότι μας παρουσιάζονται λες και προέρχονται από παρθενογένεση λες και δεν έχουμε την παραμικρή δυνατότητα θα θυμόμαστε τα πεπραγμένα τους.

Ο λόγος τώρα για την πάμπλουτη υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία εκτός από τις επιδόσεις της στο υπουργικό θώκο τον οποίο της έχει αναθέσει ο απόφοιτος του Χάρβαρντ, ανέλαβε να μας κάνει και μαθήματα "προοδευτικότητας" με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την σκοταδιστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταργήσει το δικαίωμα στις γυναίκες στην άμβλωση.

Μια ιστορική αναφορά για το ποιές ήταν οι αντιλήψεις της πολιτικής παράταξης στην οποία βρίσκεται η υπουργός, κάναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Αυτά στο παρελθόν και να αποδεχθούμε ότι τα αγνοεί η Κεραμέως. Δεν μπορεί όμως να μην ξέρει τα δρώμενα της κυβέρνησής της σ' αυτό το θέμα. Προφανώς και γνωρίζει, ειδικά γεγονότα που απασχόλησαν την επικαιρότητα και έγιναν αντικείμενα σχολιασμού. Απλώς εκδηλώνει την πολιτικάντικη υποκρισία της. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ας τις κάνουμε κάποια μαθήματα μνήμης. Αρχικά θα της συνιστούσαμε να διαβάσει την ανακοίνωση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.) που είχε τίτλο: "Αγκαλιά στον μεσαίωνα του μισογυνισμού κράτος, ιεράρχες και μεγαλοκαθηγητές". 
Σ' αυτή σχολιαζόταν η είδηση που είχε δημοσιευτεί και η οποία ανέφερε ότι  "υπό την αιγίδα της Αυτού Εξοχότης προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου", πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες στα Ιωάννινα ένα Συνέδριο "ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" με αφόρητη ακροδεξιά δυσοσμία, στην λογική "ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Επρεπε να ξεσηκωθεί σάλος ώστε να ματαιωθεί αυτή η σκοταδιστική μάζωξη, κατά την οποία ομιλητές θα είναι δύο αρχιεπίσκοποι και αρκετοί δεσποτάδες, άνθρωποι ανέραστοι, αυτοί που αποστρέφονται κάθε χαρά της ζωής, κάθε ερωτική ηδονή, θα έκαναν διαλέξεις, και μάλιστα "υπο την αιγίδα της Αυτού Εξοχότης", Σακελλαροπούλου, για την .... γυναικεία μήτρα.

 Ας μην υποτιμάει, λοιπόν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας η Κεραμέως.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger