Home » , » Γυναικοκτονία και γαλάζια καθάρματα.

Γυναικοκτονία και γαλάζια καθάρματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 9:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιατί ενοχλεί τα γαλάζια παλιοτόμαρα ο όρος γυναικοκτονία;

Πρώτα από όλα τους χαλάει τη ρατσιστική και σοβινιστική σούπα πως οι γυναίκες κινδυνεύουν μόνο από άντρες αλλοδαπούς και πως τάχα στην Μπανανία μας είμαστε πολιτισμένοι. Λάθος και τα δυο.

Έπειτα είναι η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας στο πλαίσιο πατρίς – θρησκεία – οικογένεια. Η γυναίκα για το δεξιό παλιοτόμαρο είναι η υποταγμένη υπηρέτρια που γεννοβολά τους μελλοντικούς στρατιώτες.

Τα γαλάζια καθίκια, μιλάμε για τους λούμπεν, γιατί με τον Κυριάκο πέφτει παντόφλα, θεωρούν αδιανόητο μια γυναίκα να ορίζει το σώμα της και να έχει δική της γνώμη. Έτσι ένα αρσενικό μπορεί να χωρίσει όποτε βαρεθεί, χωρίς να κινδυνεύει να πάει στον άλλο κόσμο. Ουαί κι αλίμονο όμως αν το κάνει αυτό η γυναίκα.

«Όχι μωρή, θα τις φας και θα σκάσεις». Το θέμα λοιπόν είναι πως σήμερα γίνονται τόσες γυναικοκτονίες για δυο λόγους: Ο πρώτος είναι πως οι σκλάβες ξύπνησαν και ζητάνε δικαιώματα. Όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις έχουμε άγρια καταστολή. Ο δεύτερος είναι πως σήμερα μαθαίνουμε περισσότερες ειδήσεις σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Οι γυναίκες έτρωγαν και πριν ξύλο, πολύ περισσότερο. Όμως δεν ασχολούνταν κανείς ακόμα κι αν δολοφονούνταν. Κάποιες γίνονταν γνωστές όχι όμως όλες. «Ο Μενούσης, ο Μπιρμπίλης κι ο Μεσούτ Αγάς…» Το συγκεκριμένο τραγούδι που μιλάει για γυναικοκτονία που έκανε μεθυσμένος ο Μενούσης το τραγουδάμε και το χορεύουμε. Ο Μενούσης μπορούσε να τα πίνει με τους άλλους αλλά η γυναίκα του δεν μπορούσε να μιλήσει καν σε άλλον άντρα. Αν νομίζετε πως προοδεύσαμε πολύ, είστε γελασμένοι.

Ήταν μεθυσμένος, τον έβρισε, λυπάται πολύ, πήγε να αυτοκτονήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, κι όλες αυτές οι δικαιολογίες. Στο τέλος οι άντρες του μέλλοντος θα κάνουν σχέση με την παλάμη τους, περισσότερο από όσο κάνουμε σήμερα, αφού οι γυναίκες θα βλέπουν αρσενικό και θα φεύγουν μακριά.

Γιατί δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Να μείνεις μαζί του, μπορεί να σε σκοτώσει. Να φύγεις, μπορεί να σε σκοτώσει. Να απορρίψεις από την αρχή τη σχέση, μπορεί να σε σκοτώσει! Τι διάολο είμαστε ψυχοπαθείς και παρανοϊκοί δολοφόνοι; Όχι, αλλά η νοοτροπία που υπάρχει, οδηγεί σε επικίνδυνες συμπεριφορές.

Όλοι γνωρίζουν την αιτία και οι δεξιοί επίσης. Η ανισότητα, η αίσθηση μιας ψευδούς ανωτερότητας, ο εγωισμός, που σε περιβάλλον ανταγωνιστικό ενισχύεται και γίνεται το Νο1 ένστικτο. Κατανοούν λοιπόν υποσυνείδητα ή συνειδητά, πως για να σταματήσουν οι δολοφονίες γυναικών από άντρες, για να ισχύσει η ισότητα μεταξύ των φύλων, πρέπει να ισχύσει η κοινωνική ισότητα, να σταματήσει η εκμετάλλευση. Αυτό δε το θέλουν. Οπότε δικαιολογούν φονιάδες. Τους έχω μια ερώτηση: Πως θα τους φαίνονταν, αν το θύμα ήταν συγγενικό τους πρόσωπο;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιουνίου 2022 στις 11:12 π.μ.

Παλιά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έλεγαν: "Η εξέδρα είναι γεμάτη με προπονητές". Πλέον σ' αυτή την δύσμοιρη χώρα λες ότι είναι γεμάτη με εγκληματολόγους της πλάκας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger