Home » , » Εξοστρακισμένη ανθρωπιά.

Εξοστρακισμένη ανθρωπιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 | 7:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ελεύθερος ακόμα ένας φονιάς. Θα βολέψουν τον Κορκονέα σε καμιά Τράπεζα όπως έκαναν με τον Καλαμπόκα;

«Έξω ο Μελίστας μέσα οι απεργοί, αυτή είναι η κυβέρνηση η Οικουμενική» έγραφε παλιό σύνθημα σε σχολή τέλη δεκαετίας του 1980. Ο Μελίστας, μπάτσος, σκότωσε το 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά. Τον πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι! Αθώος κι αυτός ένοχοι τα θύματα.

Αυτό σημαίνει πως οι μπάτσοι σκοτώνουν και το κράτος τους αθωώνει συνέχεα. Τα θύματα τους είναι πάρα πολλά.

Δεν πιστεύω σε οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη, αλλά εδώ που τα λέμε, οι μόνοι που τιμωρήθηκαν ήταν από τον Κουφοντίνα και τους άλλους. Οι υπόλοιποι, που δεν πρόλαβε να καθαρίσει η Ε.Ο. 17Ν, φονιάδες καθάρματα κλπ είναι έξω.

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι ριζική λύση το σαρανταπεντάρι. Κάποιος άλλος μπάτσος θα βρεθεί να δολοφονήσει ένα ακόμα παιδί. Να σκοτώσει έναν ακόμα Αλέξη, έναν ακόμα Μιχάλη.

Η ειρωνεία είναι πως οι ακροδεξιοί, πλυντήρια φονιάδων, παιδεραστών και άλλων εγκληματιών, μας μιλάνε για εγκληματικότητα! Να αθωώσουν και το Λιγνάδη, να ευχαριστηθεί ο ακροδεξιός απόπατος, να πάρει ψηφαλάκια ναζιστών η ΝΔ.

Τους αρέσει να σκοτώνουν, κι αφού η γαλάζια συμμορία τους διευκολύνει, να μην την ψηφίσουν;

Αν υπήρχε μια οργάνωση, όπως η ΟΠΛΑ, μπορεί να το σκεφτόταν.

Το έχω πει κι άλλοτε. Όταν ξεπάστρεψαν τους δυο λούμπεν ναζί, ήμουν εντελώς αντίθετος με την πράξη. Βλέποντας όμως τις επιθέσεις εναντίον μας, κατανοώ πως αυτοί που το έκαναν, δικαιώθηκαν 100%.

Γιατί γίνεται πόλεμος, δεχόμαστε επίθεση. Επομένως πρέπει να βρούμε τρόπο να νικήσουμε και φυσικά να περιορίσουμε τις δικές μας απώλειες.

Κάναμε το μεγάλο λάθος να ησυχάσουμε. Η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής καταδικάστηκε γιατί ήμασταν έξω από το Εφετείο. Εκεί δεν φοβηθήκαμε κανένα ιό και καλά κάναμε.

Ο Κορκονέας μπήκε μέσα γιατί τα παιδιά ήταν έξω στο δρόμο, ξεσηκώθηκαν. Αν δεν γίνονταν μαζικές κινητοποιήσεις, δεν θα έκανε ούτε μια μέρα φυλακή.

Γι αυτό είμαι υπέρ των μαζικών κινητοποιήσεων. Υπέρ της αλλαγής πολιτικής.

ΥΓ: Υποθετικά μιλώντας, αν πάρει κάποιος, που δεν έκανε πριν τίποτε, ένα όπλο και ξεκάνει το κάθαρμα που σκότωσε ή βίασε ένα παιδί, θα έχει άραγε ελαφρυντικά; Φυσικά όχι, ελαφρυντικά έχουν μόνο οι μπάτσοι φονιάδες και οι παρακρατικοί. Όσοι φροντίζουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger